Microsoft Pro IntelliMouse är fantastiskt retro och utsökt modernt

0 Shares

Om du behöver en mus finns det två företag som mycket sällan besviker – Logitech och Microsoft. Inte bara är deras möss ofta korrekta och bekväma, men också mycket hållbara. Visst, det finns andra märken som producerar solida möss, men Microsoft- och Logitech-pekdon kommer sannolikt att överleva ett kärnvapenkrig som övergår mänskligheten.

Några av de största mössen genom tiderna var från Microsofts IntelliMouse-serie. IntelliMouse Explorer 3.0 var en personlig favorit för mig – den är så bekväm och tumknapparna är absoluta fulländning. Jag är ganska säker på att jag fortfarande har den i en låda någonstans, och om jag anslöt den till min dator idag skulle det fungera felfritt. IntelliMouse var så älskad av många datoranvändare att Microsoft släppte den uppdaterade Classic IntelliMouse 2017. Idag tar Windows-tillverkaren saker ännu längre, med helt nya “Microsoft Pro Intellimouse” – en vacker blandning av retro design och modern specifikationer.

LÄS OCH: Microsofts kärnplattform är inte programvara, det är förtroende

“Den har en uppgraderad spårningssensor för att fånga allt från de minsta flicks till de största gesterna med högre hastighet. I en nick till modernt spel finns det subtila designuppdateringar inspirerade av skuggan och lutningarna som är populära på Xbox-tillbehör. Den har förbättrad nyckelmanövrering, en strukturerad yta och en flätad kabel för att stå upp mot de mest krävande användarna. Dess knappar känns mer lyhörda och är mer tillförlitliga än någonsin och är lätta att anpassa i Windows mus- och tangentbordscenter. Du kan till och med anpassa färgen på bakljuset för att matcha ditt humör, din omgivning eller din anpassade inställning, säger Eric Lovelin, produktmarknadschef, Microsoft.

LÄS OCH: Satechi lanserar aluminium M1 Bluetooth trådlös mus med USB-C

Lovelin säger vidare: “Grunden för IntelliMouse är fortfarande kvar. Du kommer att uppskatta den ergonomiska designen som har varit en viktig del av varje IntelliMouse. Med sin trådbundna design väntar du aldrig på att den ska kopplas ihop eller behöver söka efter en dongla innan du går till jobbet eller spelar. Pro IntelliMouse är lätt att manövrera med noggrant beräknad vikt, stabilitet och kontroll. Den ikoniska musens livslängd och inflytande har överlevt de flesta produkter som lanserades när den första versionen dök upp, och vi ‘ är glada att få de senaste innovationerna till en beprövad design. “

Microsoft delar Pro IntelliMouse-specifikationen nedan.

Gränssnitt USB 2.0 kompatibel med full hastighet
Knappar 5 knappar (3 anpassningsbara) inklusive vänster och rik klick- och rullhjulsknapp
Rulla Vertikal rullning
Musrapport 1000 rapporter per sekund, användarkonfigurerbar med MKC installerat
Spårningsteknik PixArt PAW3389PRO-MS

Spårhastighet: upp till 400 tum (10 160 mm) per sekund

Kompatibilitet Windows 10 Pro, Windows 10 Home, Windows 10 S / 8.1 / 8/7

Knappanpassning stöds inte på Windows 10 S

Mått 5,20 x 2,72 x 1,68 tum (132,00 x 69,00 x 43,00 mm)
Vikt 0,14 kg

Även om jag inte är ett fan av “Pro” -märket för produkter (är andra möss för amatörer?), Älskar jag absolut denna nya Microsoft Pro Intellimouse. Den klassiska formen bör visa sig vara mycket bekväm för högerhänta användare (som den har gjort i många år), medan sensoruppdateringen, flätad kabel och anpassningsbar belysning för in den i modern tid. Fan, spelare kanske till och med vill ta en titt. Bäst av allt behöver du inte vänta – det kan köpas direkt här för bara 59,99 dollar i antingen Shadow Black eller Shadow White.

0 Shares