Microsoft retar en fantastisk ny Windows 10-startmeny

0 Shares

Microsoft rullade ut en uppdaterad Windows 10 Start-meny till Windows Insiders för en månad sedan, och den menyn är nu tillgänglig för alla – om du följer dessa instruktioner. Den tweaked designen tar bort de enfärgade bakplattorna bakom logotyperna och ger en genomskinlig bakgrund till brickorna.

Det kan dock vara så att större förändringar pågår. I en video som visar Microsofts nya ikonsystem avslöjar sökjätten också en fantastisk Start-meny med nytt utseende.

SE ÄVEN:

Pratar om sitt nya ikonsystem, säger Microsoft:

Vårt uppdrag var att skapa ett vackert, rörligt, sammanhängande ikonsystem, och varje disciplin tillförde sin expertis till processen. Det resulterande One Microsoft-ikonformspråket är unikt för Microsoft och återspeglar vår varumärkespersonlighet.

Mot slutet av videon visar Microsoft en ny Start-meny med ett attraktivt kaklat system, vilket du kan se ovan. När videon skärs till en bred vy ser vi den aktuella menydesignen, vilket är lite nedslående.

Huruvida Microsoft faktiskt kommer att implementera denna menystil i framtiden återstår att se, men det visar vad som är möjligt och är ett stort steg upp från den nuvarande kaklade layouten.

Hur ser du på den här nya menydesignen? Gillar du det? Föredrar du det framför den aktuella menyn, eller vill du hellre att Microsoft gjorde bort med brickor helt och hållet? Kommentarer nedan tack.

0 Shares