Microsoft retar nytt Windows 10 UI inklusive uppdaterad Start-meny

0 Shares

Uppdaterat Windows 10 UI

Microsoft meddelade nyligen att Windows 10 hade nått milstolpen att köra på en miljard enheter. För att markera detta skapade operativsystemteamet en firande video. Vad som är intressant med den här videon är det faktum att det ger oss en glimt av nya funktioner som kommer till Windows 10, samt ändringar i användargränssnittet.

Vi har redan haft en antydan till riktningen Microsoft går estetiskt med utrullningen av nya ikoner, men den här nya videon visar också den nydesignade Start-menyn, bredare antagande av Fluid UI och en uppdaterad version av File Explorer

Se även:

Videon delades på Instagram av Microsofts produktchef, Panos Panay. Även om den är ganska låg upplösning tack vare att den delas på den sociala videodelningswebbplatsen, och den också är ganska snabb, får vi fortfarande en spännande teaser av vad Microsoft har planerat för Windows 10.

Kolla in videon nedan:

Live Tiles är ganska mindre framträdande i den nya Start-menyn som har fått ett mycket renare utseende. Det finns en känsla av minimalism med utbyggnaden av Fluid UI, som nu har spridit sig till snabbmenyer, och den nya File Explorer-designen kommer sannolikt att bevisa en hit med fans av ett renare, tydligt utseende.

0 Shares