Microsoft rippar SMS Connect från Skype … igen

0 Shares

Skype på bärbar dator

Microsoft har meddelat att man skär SMS-funktionen från Skype i slutet av augusti.

Funktionen – som gör det möjligt för Android-användare att skicka och ta emot textmeddelanden via Skype på sina datorer – har tappats tidigare men återkom förra året. Men nu försöker Microsoft driva människor att använda appen Your Phone istället.

Se även:

Microsoft har egentligen inte angett något skäl för beslutet att ta bort funktionen från Skype, men i ett meddelande på Skype-supportsidorna säger företaget: “Efter begränsad tillgänglighet bestämde vi oss för att ta bort SMS Connect-funktionalitet från Skype. SMS Connect kommer inte längre att vara vara tillgänglig efter den 30 augusti 2019 men oroa dig inte, du kan fortfarande hitta alla dina individuella SMS-samtal med fullständig historik på din telefon “

Det fortsätter att säga:

Om du vill fortsätta läsa och svara på SMS från din dator och du använder Windows 10 rekommenderar vi att du installerar och börjar använda appen Din telefon från Microsoft. Med den här appen kan du skicka och ta emot SMS- eller MMS-meddelanden, dela foton mellan din telefon och dator och mer. Appen Din telefon fortsätter att utvecklas, så håll ögonen öppna för fler funktionsuppdateringar.

Bildkredit: Bernardo Ramonfaur / Shutterstock

0 Shares