Microsoft samarbetar med NTT DATA för att öka det offentliga molnet för digital transformation

0 Shares

digital transformation

Företag letar alltmer efter att åstadkomma digital transformation genom smidig systemintegration med molntjänster och annan teknik.

NTT DATA utökar sin allians med Microsoft för att samla NTTs globala IT-tjänster med Microsofts moln för att hjälpa digitala transformationsprojekt med Microsoft Azure som en föredragen molnlösning.

“NTT DATA har åtagit sig att hjälpa företag att förverkliga sin digitala transformation”, säger Yo Honma, VD och koncernchef för NTT DATA. “Genom detta strategiska samarbete med Microsoft kommer vi att kombinera Microsofts Azure-molnplattform och digitala teknologier med NTT DATAs erfarenhet och kunskap inom leverans av IT-tjänster för att tillhandahålla lösningar och tjänster som bidrar till att påskynda våra digitala omvandlingar av företagskunder.”

Initiativen från alliansen inkluderar att främja arbetsstilsinnovation med digital teknik för att maximera organisatorisk kraft genom att förbättra de anställdas möjligheter globalt. NTT kommer att påskynda omvandlingen av arbetsstilar inom NTT DATA genom säkerhetserbjudanden från Microsoft 365 och samarbetsverktyg som Microsoft Teams.

Företagen kommer att arbeta tillsammans för att förbättra NTT DATAs kunskapshanteringslösning everis knowler, och robotikprocessautomationsverktyget WinActor med fokus på att effektivisera affärsverksamheten och öka produktiviteten och effektiviteten.

Dessutom planerar NTT DATA att odla cirka 10 000 anställda över hela världen som är kvalificerade med digital teknik och Microsofts molnrelaterade certifieringar, vilket stöder digital kundtransformation.

“Genom detta samarbete ser vi fram emot att kombinera NTT DATA: s globala expertis inom infrastruktur och tjänster över branscher med kraften i Microsoft Azure och våra produktivitetsverktyg för att skapa nya möjligheter och värde för våra kunder genom att hjälpa dem att snabbt digitalisera sin verksamhet. Tillsammans kommer vi att fortsätt att utforska nya lösningsmöjligheter och mervärde för våra kunder, säger Alex Simons, vice VD, ID Program Management på Microsoft.

Du kan läsa mer på NTT DATA-webbplatsen.

Fotokredit: Sashkin / Shutterstock

0 Shares