Microsoft ska skrota installationsgränser för Office 365 Home och Office 365 Personal

0 Shares

Kontor 365

Från och med oktober kan alla som har ett Office 365 Home- eller Office 365 Personal-abonnemang installera Office på så många enheter som de vill – utan extra kostnad.

Detta representerar en massiv förändring från nuvarande position där hemanvändare kan installera programvaran på 10 enheter och den personliga gränsen för en dator och en surfplatta. Ändringen betyder dock inte att du kan dela din kopia av Office med alla du känner; Microsoft begränsar antalet personer som kan loggas in på konton samtidigt.

Se även:

Ändringarna träder i kraft den 2 oktober, och medan prenumeranter kan installera den på så många enheter som de vill kan de bara loggas in på sina konton på upp till fem av dessa enheter samtidigt. Förändringar är också på väg för licensiering som Microsoft förklarar:

Office 365 Home-prenumerationen är redan en otrolig affär. För bara 99,99 USD per år kan fem personer få egna licenser till Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote – plus 1 TB OneDrive molnlagring och andra värdefulla appar och tjänster. Från och med den 2 oktober ökar vi antalet licenser i en hemprenumeration från 5 till 6. Det stämmer: vi lägger till ytterligare en person i prenumerationen utan prisändring. För att vara tydlig är det 6 personer med sin egen licens och 1 TB OneDrive molnlagring vardera – för totalt 6 TB. Vi integrerar också Hemprenumerationen djupare i Microsofts familjetjänst, så din prenumeration delas automatiskt med de personer du har ställt in som familjemedlemmar.

Den tredje och sista ändringen som meddelats av Microsoft är att Microsoft-kontoportalen nu kan användas för att hantera Office 365-prenumerationer snarare än Office-webbplatsen.

Bildkredit: dennizn / Shutterstock.com

0 Shares