Microsoft släpper de första PowerToys 2021

0 Shares

PowerToys

För bara några dagar sedan drev Microsoft ut PowerToys v0.29 som den sista utgåvan 2020 – nu är det dags för den första utgåvan 2021.

Hoppar över versionerna 0.29.1 och 0.29.2 har företaget släppt lös PowerToys v0.29.3. Så, vad finns det att se fram emot i den här första utgåvan av det nya året?

Se även:

Kommer så snart efter den senaste utgåvan, och med tanke på att det bara är en 0.0.x-uppdatering, är det kanske inte förvånande att detta inte är en större release, utan bara en bug fixer. Microsoft säger att det, baserat på feedback, tyckte att det var viktigt att ta itu med två specifika frågor.

PowerToys v0.29.3 innehåller följande korrigeringar:

# 8808 – FancyZone-zoner dyker ibland inte upp. Detta orsakades av två oinitialiserade variabler. Under testningen var det ett tävlingsförhållande så vi missade det. Vårt tryck på att lägga till ytterligare kodanalysverktyg kommer förhoppningsvis att fånga dessa typer av buggar. # 8787 – PowerRename skulle kasta regex-fel när det inte borde. Vi tog bort feldialogen för tillfället och kommer att lägga till ett mer målinriktat felhämtningsblock vid ett senare tillfälle.

Du kan ladda ner den senaste versionen av PowerToys här.

0 Shares