Microsoft släpper den mycket förbättrade PowerToys v0.27.0

0 Shares

PowerToys

Först igår skrev vi om några av de spännande förändringarna som kommer i PowerToys v0.27.0. Microsoft hade retat kommande förbättringar av de mycket älskade verktygen men gav ingen antydan till just när just denna version skulle släppas.

Som det visade sig behövde vi inte vänta länge. PowerToys v0.27.0 är nu tillgänglig för nedladdning och innehåller inte bara många buggfixar utan också olika förbättringar och förbättringar. Åh … och om du undrade om du på något sätt lyckats missa en byggnad, förklarar Microsoft “vi hoppade över 0.26-versionen för högre prioritetsarbete”. Och detta är resultatet.

Se även:

Microsofts Clint Rutkas hade redan berättat för oss att förvänta oss förbättrat flerskärmsstöd i FancyZones-verktyget, och detta är verkligen närvarande. Men det finns mer också. Färgväljaren har ett nytt utseende, liksom Image Resizer, och det är högst upp på listan över problem och problem som har tagits upp.

Tyvärr är det efterlängtade verktyget för videokonferenser ingenstans att se. Microsoft förklarar frånvaron:

Detta kommer om ungefär en vecka. Vi behöver göra ytterligare arbete här för att skicka ut det här. Det blir 0,28 Experimentellt och blir 0,27 + Videokonferensverktyget.

Under tiden har vi PowerToys v0.27.0 att njuta av. Här är hela förändringsloggen för den senaste utgåvan:

Allmän

Installatörförbättringar inklusive mörkt läge Stora summor av tillgänglighetsproblem fixade. Arbetade med lokaliseringsinsatser. Om du hittar problem, snälla [make us aware so we can correct them][loc-bug].

Färgväljare

FancyZones

Redigeringsupplevelsen för flera skärmar har nu förbättrats drastiskt för att upptäcka. Zoner som glömms bort vid omstart Tillagd för att ha ingen layout

Image Resizer

PowerToys Run

Ta bort oanvända beroenden

PowerRename

Lagt till stöd för Lookbehind via Boost-biblioteket

PowerToys v0.27 finns att ladda ner här eller med alternativet “Sök efter uppdateringar” i appen.

0 Shares