Microsoft släpper flera Surface Go-videor på YouTube

0 Shares

Microsoft Surface GoÄr Surface Go en kraftfull dator? Nej, jämfört med vissa andra Windows 10-enheter på marknaden är dess specifikationer ganska magra. Med det sagt behöver många konsumenter inte en hardcore-dator. Med andra ord, för grundläggande datorbehov, såsom ordbehandling, webbsurfing, sociala medier och mediekonsumtion, är Surface Go mer än tillräckligt – även med sin baskonfiguration på 399 $.

För dem som längtar efter bärbarhet över prestanda bör Surface Go visa sig vara ganska populär. Jag ser inte bara studenter som omfamnar billiga surfplattor / bärbara datorer, utan också potentiellt företagsledare. Heck, alla typer av konsumenter kan bli kär. Att få hela Windows 10-upplevelsen i ett sådant elegant och elegant paket är mycket spännande. Naturligtvis måste Microsoft övertyga konsumenterna om att de vill / behöver det, och reklam är ett utmärkt sätt att göra det. Med detta i åtanke har Windows-tillverkaren lagt upp tio nya Surface Go-videor på YouTube.

Läs också:

Alla videor är chockerande korta – 16 sekunder eller mindre. Vet du vad? Jag tycker att det är ett klokt drag. Varje video lyfter kort fram en [amazon_textlink asin=’B07FDKZQTY’ text=”Surface Go” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’5507125a-8d35-11e8-9876-b11c00d71ae9′] nytta, såsom bärbarhet, kreativitet, säkerhet och mer. Det finns inget nonsens. När du tittar på rygg mot rygg gör videorna ett bra jobb med att snabbt utbilda konsumenten. Med shopping till skolan som kommer för många konsumenter är videoklippen mycket väl anpassade.

Om du är intresserad av att kolla in filmerna är jag glad att kunna säga att vi har lagt in dem nedan för din bekvämlighet. Efter att ha tittat, vänligen gå ner till kommentarsektionen och berätta vilken video som är din favorit bland gänget.

0 Shares