Microsoft släpper Forza Street gratis på iOS och Android, men spelet är en total clunker

0 Shares

Medan videospel på datorer och konsoler kan vara bra är titlarna som släpps för smartphones ofta ganska dåliga. Kontroller på skärmen kan vara felaktiga och svåra att använda, vilket leder till en mycket frustrerande upplevelse. Alternativt kan utvecklare “dumma ner” sina spel för mobilen med enklare kontroller, men det gör dem ofta inte mer än tidsödande – till exempel något att göra när man sitter på toaletten.

Idag släpper Turn 10 Studios (en Microsoft-ägd spelstudio) Forza Street för iOS och Android. Racingspelet är “gratis” att spela, vilket är coolt, men tyvärr erbjuder det köp i spelet för att försöka suga lite pengar från din plånbok. Jag installerade den på min iPhone, och från vad jag kan berätta stinkar spelet. Under min tid “racing” fick jag inte ens styra bilen! Allvarligt. Istället håller du bara ner en virtuell gaspedal. Runt sväng släpper du pedalen när vägen blir gul och håller sedan ner den när den blir gul igen. Det är ganska mycket det – det verkar vara spelet. Kanske blir det bättre senare, men jag kommer inte att få reda på det. Ser spelet bra ut? Absolut. Är det roligt? Himmel, nej!

LÄS OCH: Spela ROM-spel på Raspberry Pi 4 med Debian Linux-baserade RetroPie 4.6

“Forza Street är nu tillgängligt globalt för nedladdning på dina iOS- och Android-enheter! Denna helt nya Forza-upplevelse låter dig hoppa in i spelet för snabba tävlingar under en minut där du tävlar om att låsa upp nya bilar och uppgradera delar för att växa din bilsamling. Vi är glada för iOS- och Android-spelare att hoppa in i den här gratis att spela mobilupplevelsen som är utformad för att spelas när som helst och var som helst och upphetsar alla som älskar bilar, säger Andy Beaudoin, Turn 10 Studios Design Director, Forza Street.

Beaudoin säger vidare, “Som en speciell gåva till alla som spelar Forza Street mellan idag och 5 juni 2020, kommer spelare att få en Ford GT 2017 och lägga till krediter i spelet och guld för att hjälpa dig att låsa upp nya bilar och växa din bilsamling! Alla som laddar ner via Galaxy Store på sina Samsung-enheter får Ford Mustang GT 2015 med en specialfärgad Galaxy-färg. Om spelare har de senaste Galaxy S20-enheterna får de också Chevrolet Corvette Z06 2015 med en anpassad Galaxy och spelkrediter och guld. “

Om du vill ladda ner Forza Street för iOS eller Android kan du använda länkarna nedan. Skulle du dock ladda ner den? Ja, visst, varför i helvete inte … Titta, även om spelet verkar vara en clunker är det fortfarande gratis – du har inget att förlora från att prova det själv. Fan, du kanske till och med gillar det. Om du gillar spelet, berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares