Microsoft släpper Launcher Preview för Android

0 Shares

Microsoft Launcher, tidigare känt som Arrow Launcher, är en populär Android-applikation av Microsoft som Android-användare kan installera på sina enheter för att ersätta standardsystemstartaren. Det är ganska populärt bland Android-användare och uppdateras regelbundet.

För att testa kommande funktioner har Microsoft precis släppt Microsoft Launcher Preview i tidig åtkomst. Det är en utvecklingsversion som användare kan installera för att testa ny funktionalitet. Microsoft får feedback och lite data i gengäld vilket hjälper utvecklingen.

Var bland de första som hjälper oss att testa helt nya funktioner i ett tidigt skede när vi bygger en förbättrad version av Microsoft Launcher. Målet med detta program är att få din värdefulla feedback för att förbättra kvalitet, prestanda och forma den övergripande användarupplevelsen. Prova och använd feedback-knappen i appen för att meddela oss vad du tycker. Vi kommer att ha frekventa uppdateringar av denna launcher så kom tillbaka regelbundet.

Den nya Microsoft Launcher Preview “har byggts om på ny kodbasis” för att möjliggöra funktioner som mörkt läge, liggande läge eller prestandaförbättringar, enligt Microsoft.

Befintliga användare av Microsoft Launcher bör notera att förhandsversionen endast stöder några av funktionerna i den stabila utgåvan vid den tiden. Dessutom noterar Microsoft att användare bör överväga denna alfa-programvara och förvänta sig att vissa “funktioner kanske inte fungerar ordentligt” eller att “upplevelsen kan vara instabil”.

Microsoft Launcher Preview levereras med tre nya funktioner som Microsoft lyfter fram på sidan Google Play Butik:

Anpassning med anpassade ikonpaket, anpassningsbara ikoner och Bing dagliga bilder / anpassade foton som dagliga bakgrundsbilder. Stöd för mörkt tema som är kompatibelt med Android-inställningarna för mörkt läge. Stöd för liggande läge för att “förbättra dina visningsinställningar”.

Android-användare som föredrar att installera stabila applikationer kan istället titta på den stabila Microsoft Launcher-versionen.

0 Shares