Microsoft släpper PowerToys 0.23.2 med buggfixar och avslöjar information om nästa större version

0 Shares

Microsoft PowerToys

Framsteg med Microsofts PowerToys för Windows 10 fortsätter, och företaget driver ut version 0.23.2 av verktygen.

Även om detta är – som vi redan förväntade oss – en release som fokuserar på att förbättra stabiliteten och fixa buggar, har Microsoft också belyst nästa större versioner av PowerToys. Men först finns det lite dåliga nyheter.

Se även:

Det globala verktyget för att stänga av videokonferenser har visat sig vara något problematiskt på grund av ett “sista sekund-fel”. Tyvärr betyder det att lanseringen av PowerToys 0.24 har skjutits tillbaka med en vecka.

Men det finns också goda nyheter. PowerToys 0.23.2 fixar ett antal problem som har stört användare, men Microsoft har också nyheter om nästa viktiga byggnad. Företaget säger: “Vår nästa stora planerade release är 0,25 i slutet av oktober 2020”.

Som har varit fallet med tidigare utgåvor delades nyheter om tillgängligheten av den senaste uppdateringen på Twitter av Microsofts Clint Rutkas:

I utgåvan för den här versionen delar Microsoft följande buggfixhöjdpunkter:

6955 – KBM kraschar vid genmappning av genväg 6951 – KBM fix för Alt + `med japanska tangentbord 6533 – PT Run Placeholder-filer (onedrive) bryter Win32-skanning 7138 – PT Run Auto föreslår att inte fungerar 7116 – FZ Clone parent data 6967 – FZ glömmer VD Layout 3536 – Problem med fliken FZ + Chrome

Du kan läsa mer om programvaran och ladda ner PowerToys 0.23.2 här.

0 Shares