Microsoft släpper PowerToys v.0.17.0 med automatiska uppdateringar och mer till Windows 10-justeringsverktyget

0 Shares

Starta om PowerToys

Det är en månad sedan Microsoft släppte en intressant uppdatering av PowerToys, med nya funktioner och verktyg. Detta följdes av en mindre intressant men inte mindre viktig bug-fixing-uppdatering som också lade till telemetri.

Nu har företaget släppt PowerToys v.0.17.0 som lägger till det välbehövliga alternativet för automatisk uppdatering. Denna version ger också viktiga uppdateringar till FancyZones och mer.

Se även:

Även om detta inte är en större version – Microsoft fokuserar på version 0.18 för mer intressanta tillägg – den senaste versionen ser ankomsten av den automatiska uppdateringsfunktionen vi har väntat på. Det finns också förbättringar och uppdateringar av FancyZones-verktyget, men det är automatiska uppdateringar som är det största nya tillägget här.

Microsoft skriver om vad som ingår i den senaste versionen av PowerToys:

Vi har precis lagt till koden för uppdatering, så den första chansen att uppleva detta blir när 0.18 släpps. Vi ser också hur aggressiva alla vill ha med detta så just nu måste du klicka på “Installera” för att starta installationsprogrammet. Det här är något vi gärna vill ha feedback på.

En annan sak vi gjorde var att använda telemetri från PowerToys för att prioritera virtuellt skrivbord FancyZone-arbete. Vi visste att det fanns en delmängd av buggar orsakade av ett underliggande problem och att se hur många användare det påverkade hjälpte oss att prioritera om för att göra jobbet tidigare.

Microsoft delar också några av höjdpunkterna i den senaste uppdateringen:

PowerToys kan nu uppdatera sig själv # 1686 FancyZone kan nu snäppa till två zoner (fortfarande experimentellt eftersom det inte stöder återställning av appen till två zoner) Per maskininstallation fixad kan icke-administratörsanvändare använda PowerToys igen efter regressionen i 0,16. Fixade de flesta av FancyZones Virtual Desktop-buggar Fixade flera FZ-buggar inklusive korrekt hantering av aktivitetsfältets position PowerToys-ikonen i Start-menyn kommer alltid att visas 🙂

Fullständig information om allt som är nytt i PowerToys v.0.17.0 finns här.

0 Shares