Microsoft släpper PowerToys v0.16.0 och lägger till fyra nya verktyg inklusive Image Resizer och Window Walker

0 Shares

Starta om PowerToys

Sedan Microsoft först tillkännagav PowerToys för Windows 10 var det stor spänning över återkomsten av samlingen av verktyg. Företaget har droppmatat oss nya funktioner under de senaste månaderna, och nu har PowerToys v0.16.0 landat och medför inte mindre än fyra nya verktyg.

De mest intressanta nyanlända är förlängningen Image Resizer Window Shell som ger enkel åtkomst till alternativ för bildstorlek från snabbmenyn och Window Walker som är ett textbaserat Alt-Tab-alternativ.

Se även:

Image Resizer är något du kanske kommer ihåg från tidigare PowerToys, och det fungerar väldigt mycket som du förväntar dig. Högerklicka på en eller flera bilder, välj Ändra storlek på bilder och välj sedan önskade dimensioner och alternativ. Du kan också använda höger musknapp för att dra och släpp-och-ändra storlek på bilder i ett slag.

Window Walker-verktyget är något som kanske inte tilltalar alla eftersom det är inte vad de flesta är vana vid att utföra textbaserade sökningar för att köra processer för att byta till. De andra två huvudtilläggen till denna version är ändringar i förhandsgranskningsfönstret, med nytt tillägg som gör det möjligt att förhandsgranska SVG-bilder och Markdown-dokument.

Microsoft plockar ut några av höjdpunkterna i denna PowerToys-release:

FancyZone-förbättringar: Förbättring av flera skärmar: Växling av zonväxling fungerar nu mellan skärmar! Förenklad UX: Borttagen layout hot-swap och blinkande funktion på grund av behovet av att förbättra stöd för flera skärmar Nya verktyg! Markdown förhandsgranskning fönstertillägg SVG förhandsgranskning fönstertillägg Image Resizer Window Shell-tillägg Window Walker, ett alternativ för alt-flikar Fixat över 100 utgåvor! Testförbättringar 54 UX Funktionella tester 161 nya enhetstester

Du kan ladda ner PowerToys v0.16.0 här.

0 Shares