Microsoft släpper PowerToys v0.20.0 med nytt Color Picker-verktyg och mer

0 Shares

Starta om PowerToys

Som nyligen lovat har Microsoft släppt PowerToys v0.20.0. Denna version ser ankomsten av ett nytt verktyg i form av Color Picker för att fånga hex- och RGB-färgvärden var som helst på skärmen. Det finns andra ändringar och korrigeringar också.

Det finns nu åtta verktyg tillgängliga i PowerToys, och med den här versionen har Microsoft gjort många förbättringar av de som redan fanns i samlingen. Detta inkluderar att lägga till SVG-ikonåtergivning i File Explorer samt förbättringar i Keyboard Manager.

Se även:

Microsoft säger att målet med att flytta från 0.19.x till 0.20.x var att inte bara lägga till nya funktioner utan också att förbättra stabiliteten och kvaliteten på PowerToys totalt sett. Företaget säger: “Vi vet att det finns områden för förbättringar av PowerToys Run. Vi skulle älska feedback så att vi kan förbättra. Vi skulle också gärna veta om du vill att vi ska vara mer aggressiva när det gäller automatisk uppgradering”.

Microsoft lyfter fram följande ändringar och tillägg i den här versionen av PowerToys:

Martin Chrzans Color Picker lades till! Med en snabb Win + Shift + C, få färgen från din skärm File Explorer – Kan nu återge SVG-ikoner tack vare Chris Davis FancyZones – du kan nu snäppa till valfritt antal zoner i FancyZones som håller Shift + Ctrl medan du drar ett fönster PT Run – tangentbordsförbättringsförbättringar PT Run – nyligen installerade appar upptäcks nu PT Run – Massor av perf och bug fixes Tangentbordshanterare – genvägar på appnivå Exempel: För Outlook, Remap Ctrl + F till F4 och nu Ctrl + F kommer att lägga upp sökningen fönster 🙂 Tangentbordshanteraren – Nu kan omforma nyckel till genväg och genväg till nyckel. Inställningar – Nu har OOBE förbättrats baserat på det arbete som Microsoft Garage Praktikanter gjorde under deras hackathon PowerRename-förbättringar

Du kan ladda ner PowerToys v0.20.0 här, och mer information finns på GitHub.

0 Shares