Microsoft släpper PowerToys v0.29 som den sista versionen av 2020

0 Shares

PowerToys

Vi kanske är mitt i semestern, men det betyder inte att programutvecklare slutar arbeta. När vi närmar oss slutet av 2020 har Microsoft pressat ut en slutlig version av PowerToys för året.

PowerToys v0.29 lägger grunden för stora förändringar och tillägg som planeras till 2021. Det finns ganska många korrigeringar och förbättringar i de här utgåvorna, men det är löftet om vad som kommer att komma utan tvekan av större intresse.

Se även:

Även om det inte finns några större nya funktioner med hans speciella release, finns det viktiga buggfixar och prestandaförbättringar. Genom att skriva om utgåvan på GitHub lovar Microsoft att “större arbetsobjekt kommer att visa upp nästa utgåvor som förbättringar av FZ-redigerare och tre nya plugin-program för PowerToys Run”. Under tiden finns det denna bug-fixing release att njuta av.

Här är hela förändringsloggen för PowerToys v0.29:

Allmän

Felrapportverktyg och förbättrad loggning. Olika lokaliseringsförbättringar. CodeQL tillagd. Utlöses via en cron-timer två gånger om dagen. Dokument “Hur man använder” flyttas till https://docs.microsoft.com/windows/powertoys/ Detta gör det möjligt för samhället att göra direkt PR mot dessa dokument

ARM64 Progress

.NET Core-uppgradering för kodbaser PowerToys teamkontroller är slutförda. Vi har fortfarande två externa beroenden som är .NET Framework som behöver uppdateras.

Färgväljare

Allmänna felkorrigeringar Lagt till möjligheten att ange färgens namn i paritet med Office och WinUI Color Picker.

FancyZones

Tillåter att Windows Snap används på skrivbord som inte har en layout tillämpad och för appar som finns i den undantagna listan. Bug fixar

PowerToys Run

Förbättrad prestanda PT Run stöder nu accenttecken.

Installatör

Alternativ för att extrahera MSI från .exe för företagsscenarier och fler alternativ för att göra obevakade installationer. Ta bort toastaviseringar under installationen.

Du kan ta den senaste versionen av PowerToys här.

0 Shares