Microsoft släpper två nya PowerToys-byggnader och lägger till nytt verktyg för ” Global Mute ” för videokonferens

0 Shares

PowerToys

Det verkar som det har gått en liten stund sedan Microsoft gjorde några betydande ändringar i PowerToys för Windows 10, men nu har företaget drivit ut ett par nya utgåvor.

För personer som vill hålla fast vid de mer stabila utgåvorna finns PowerToys v0.21.1 som till stor del handlar om buggfixar och hanterar stabilitetsproblem. För alla som letar efter nya PowerToys-verktyg finns det dock den “experimentella” versionen 0.22.0 som har ett nytt “Videokonferens global mute” -verktyg.

Se även:

Den som håller fast vid den stabila versionen av PowerToys har lite att bli särskilt upphetsad över, men det finns en serie buggfixar som kommer att glädja dem som har upplevt problem. Men den som känner sig mer villig att leva i framkant, den experimentella v0.22.0-byggnaden är ganska mer intressant.

Det nya verktyget “Videokonferens global mute” har utvecklats som ett erkännande av att så många människor nu arbetar hemifrån på grund av coronaviruspandemin och använder videokonferensappar. Medan många av dessa appar erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att stänga av ljud, går “Global Mute” för videokonferens längre, vilket gör det möjligt att stänga av video såväl som ljud över flera appar, som Microsoft förklarar:

Verktyget stänger inte bara av ditt ljud utan även din video med en enda tangenttryckning. Du kan göra ljud, video båda. Vi visste att detta skulle påverka vår färdplan och mål men kände oss extremt starka att detta är rätt beslut. Vi är alla mångsidiga och försöker göra det bästa av allt och att snabbt kunna stänga av ljudet under ett konferenssamtal är viktigt oavsett var du befinner dig på din dator.

Eftersom detta är en experimentell version bör det inte bli någon överraskning att det finns några problem med den här versionen av PowerToys. Listan över för närvarande erkända problem kan ses här.

Microsoft delar följande release-anmärkningar för PowerToys v0.21.1:

PT-körning:

Ta bort behovet av utrymme i nyckelord. Det betyder att du nu kan skriva> ipconfig Ikoncachar fixade och nu har färgade ikoner Förbättrad teckensnittsåtergivning via ClearType (Ropa ut till @AnuthaDev gör det tungt att lyfta här) Resultathastighetsförbättringar URL: er stöds Fixade buggar inklusive beräkning av buggar

FancyZone:

Win + piltangenten är riktad baserat på zonrekt Fixerade buggar

Löpare:

Fixade toastaviseringar som körs förhöjda från ett icke-administratörskonto

Genvägsguide:

Förbättrad vkey-fångst som fixar vissa användningsfall om den inte dyker upp

SVG i File Explorer:

Inbäddade bildtaggar visas nu i Explorer

Färgväljare:

Fixat fel där det skulle starta via falskt positiva tangenttryckningar

Tillgänglighet:

Inställningar, PT Run och KBM genomgår förbättringar

Lokalisering:

Pipeline är nu inställt och kommer att göra ett fullständigt E2E-pass på alla verktyg inom kort.

Förbättringar av livskvalitet:

Fortsatt varning minskning. Denna version ~ 80 borttagen StyleCop-aktiverad E2E FxCop börjar läggas till i E2E

PowerToys Experimental v0.22.0 finns att ladda ner här, medan den mer stabila v0.21.1 kan laddas ner här.

0 Shares