Microsoft släpper uppdaterade PowerToys med det nya PowerRename-verktyget – och mörkt läge!

0 Shares

Starta om PowerToys

Det har gått ett par månader sedan Microsoft släppte lös den första versionen av Windows 10-versionen av PowerToys med löfte om mer att komma.

Nu har denna dag kommit. Idag har Microsoft släppt PowerToys v0.12 som inte bara innehåller förbättringar av befintliga verktyg, utan också ett helt nytt verktyg i form av PowerRename.

Se även:

Det finns inga priser för att gissa vad PowerRename gör! Microsoft säger helt enkelt: “Om du någonsin velat satsa på att byta namn på en massa filer är detta verktyget för dig”. Naturligtvis ger verktyget dig mer än bara grundläggande namnändringsfunktioner – du kan lägga till numrering, ignorera mappar, ersätta ett ord med ett annat och mycket mer.

Microsoft säger också:

Nästa stora förbättring är med FancyZones, en fönsterhanterare som är utformad för att göra det enkelt att ordna och fästa fönster i effektiva layouter för ditt arbetsflöde. Vi gjorde redaktören flerskärm medveten, riktade globaliseringsfel och korrigerade andra högprioriterade problem.

Men det slutar inte där. Med PowerToys v0.12 säger företaget att det också har “börjat lägga till stöd för Dark Mode där så är lämpligt”.

Den fullständiga förändringsloggen är som följer:

Nytt verktyg:

Allmän:

Microsoft signerade binärer och installationsprogrammet Dark Mode för inställningarna och för ShortcutGuide Fixade ett fel som förhindrade att PT-inställningarna kunde öppnas i vissa Windows-konfigurationer. Olika förbättringar för andra UI / UX-buggar.

FancyZone:

Editor stöder nu flermonitor snabbtangent för att öppna FZ Editor är nu konfigurerbar (Win + ~ var inte tillgänglig på flera tangentbord utanför USA) Fixat ett fel som förhindrade att aktivera zoner för applikationer med anpassade titelfält FZ Editor kan nu användas på små skärmar Förbättrad zonaktivering när du drar ett fönster, mindre zoner har företräde framför större zon (community-bidrag) Fixat ett kraschande fel i FZ på någon lokaliserad version av Windows (community-bidrag) Fixat bug som förhindrar att storleksändra zonen när zonkanten är till höger eller botten skärmkant Fast bugg som orsakade att aktivitetsfältet och andra speciella systemfönster snäpps in i zoner Förbättrad applikationsdetektering för FZ-historik Ändra en FZ-standardinställning för att undvika störningar i helskärmsprogram.

Du kan hämta den uppdaterade versionen av PowerToys från Github eller genom att klicka på knappen Sök efter uppdatering i din nuvarande version av appen.

0 Shares