Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18237

0 Shares

Microsoft är upptagen med att polera upp nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10, oktober 2018-uppdateringen (aka Redstone 5), men arbetar också hårt med följande uppdatering, kodnamnet 19H1.

Den här uppdateringen, nästa vår, skiljer sig inte väldigt mycket från den nuvarande uppdateringsversionen från oktober 2018, men den senaste versionen lägger till akryl på Windows-inloggningsskärmen.

SE ÄVEN:

Microsoft förklarar:

Med dagens flygning lägger vi till akryl, en typ av borste från Fluent Design System, till inloggningsskärmens bakgrund. Den genomskinliga strukturen på denna övergående yta hjälper dig att fokusera på inloggningsuppgiften genom att flytta de handlingsbara kontrollerna uppåt i den visuella hierarkin och samtidigt behålla deras tillgänglighet.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem där Aktivitetshanteraren inte kunde ändras i föregående flygning. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Inställningar kraschade när du navigerar till Konton> Logga in i föregående flygning. Åtgärdade ett problem som resulterade i minskad tillförlitlighet för Action Center under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem där om du öppnade en av aktivitetsfältets flyouts (som nätverk eller volym) och sedan snabbt försökte öppna en annan, skulle det inte fungera. Åtgärdade ett problem för personer med flera bildskärmar, där vissa element kan bli oväntat små om dialogrutan Öppna eller Spara flyttades mellan bildskärmar. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar kraschade nyligen när fokus ställdes till sökrutan i appen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa spel, som League of Legends, inte startade / anslöt ordentligt under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem där att klicka på webblänkar i PWA som Twitter inte öppnade webbläsaren. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa PWA inte gick korrekt efter att appen hade stängts av och sedan återupptogs. Åtgärdade ett problem där att klistra in flera rader på vissa webbplatser med Microsoft Edge kan lägga till oväntade tomma rader mellan varje rad. Fixade en krasch i de senaste flygningarna när man använder pennan för att bläcka i Microsoft Edge’s webbanteckningar. Fixade en högt slående Task Manager-krasch under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Inställningar kraschade för Insiders med flera bildskärmar när du ändrade olika alternativ under Visningsinställningar under de senaste flygningarna. Åtgärdade en krasch när du klickade på Verifiera-länken på sidan Kontoinställningar i de senaste flygningarna. Lade till en ny grupppolicy för att förhindra användning av säkerhetsfrågor för lokala konton. Detta finns under Datorkonfiguration> Administrativa mallar> Windows-komponenter> Användargränssnitt för autentiseringsuppgifter. Åtgärdade ett problem där innehållet på sidan Appar och funktioner inte skulle laddas förrän applistan var klar, vilket resulterade i att sidan visas tom en stund. Åtgärdade ett problem där listan under Inställningar för inbyggda fraser för Pinyin IME var tom. Åtgärdade ett problem i Skärmläsaren där aktivering av Microsoft Edge-historikobjekt inte skulle fungera i skanningsläge. Gjorde några förbättringar i Narrator Selection när vi gick framåt i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem där Skärmläsaren felaktigt skulle rapportera vissa vanliga kombinationsrutor som “redigerbar kombinationsruta” istället för “kombinationsruta”.

Kända problem i denna version inkluderar:

Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet. Du kanske märker bakgrunden till aviseringar och Action Center tappar färg och blir transparent (med akryleffekt). Microsoft är medveten om att detta för meddelanden kan göra dem svåra att läsa och arbetar med en fix.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares