Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18247 för att hoppa över insiders

0 Shares

Uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 förväntas komma så snart som nästa vecka, men för de människor som redan ser fram emot följande funktionsuppdatering, nästa vår, har Microsoft en ny version åt dig.

Bygg 18247, på 19H1-filialen, är inte den mest spännande Skip Ahead-byggnaden du någonsin kommer att stöta på, eftersom den inte innehåller några nya funktioner.

SE ÄVEN: Windows 10 har nu sin egen exklusiva Linux-distro – WLinux

Vad det erbjuder är dock det vanliga sortimentet av allmänna förändringar, förbättringar och korrigeringar, inklusive:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att Skärmtext till tal inte var meningsfullt när man läser Skärmläsarens snabbstart dyker upp på japanska. Åtgärdade ett problem som resulterade i att appikoner ibland blev osynliga i aktivitetsfältet under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som kan leda till att en IME inte fungerar i Microsoft Edge första gången den lanserades. Åtgärdade ett problem som resulterade i att WebView-kontroller eventuellt inte svarade på tangentbordet. Utvecklingen den här veckan, tillsammans med fler buggfixar, har Microsoft lagt till en “Förhandsgranskning” -tagg till din telefonapp eftersom den fortsätter att finjustera saker baserat på användarens feedback.

Kända problem i denna version inkluderar:

När du använder mörkt läge har File Explorer snabbmeny en oväntat tjock vit kant. Aktivitetshanteraren rapporterar inte korrekt CPU-användning. Detta bör åtgärdas vid nästa flygning. Pilar för att expandera “Bakgrundsprocesser” i Aktivitetshanteraren blinkar konstant och konstigt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares