Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18252 till Rings Skip Ahead and Fast

0 Shares

Igår gjorde Microsoft uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 tillgänglig för alla som vill ha det, vilket innebär att det för närvarande bara finns en utvecklingsbyggnad på språng.

På grund av detta skjuts nu nya byggnader på 19H1-filialen ut till insiders på båda Skip Ahead och Snabba ringar. Om du ännu inte har valt att välja bort Insider-programmet eller byta till den långsamma ringen och din dator laddar ner och installerar Build 18252, som släpptes idag, måste du rulla tillbaka den och vidta lämpliga åtgärder.

SE ÄVEN:

Build 18252 erbjuder några förbättrade inställningar för Ethernet som kan konfigureras via appen Inställningar. Det finns också en ny ikon som kommer att användas för att visa när du inte är ansluten till internet.

Andra allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade problemet som orsakade att Aktivitetshanteraren rapporterade felaktig CPU-användning. Åtgärdade problemet där pilarna för att expandera “Bakgrundsprocesser” i Aktivitetshanteraren blinkar konstant och konstigt. Lade till en mikrofonikon i systemfältet som visas när din mikrofon används. Genom att trycka på F4 när du är i Registerredigeraren placeras nu markeringen i slutet av adressfältet och utökar rullgardinsmen för autoslutförande. Åtgärdade ett problem där File Explorer: s snabbmeny hade en oväntat tjock vit kant i de senaste byggnaderna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att avancerade startsidor inte återgav text korrekt (visar fyrkantiga rutor istället) på vissa språk, som thailändska. Åtgärdade problemet som orsakade att Skärmläsaren kraschade när man läste efter rad i en kommandotolk. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren inte läste upp Windows Security-applikationsnamnet i Shell Notification-området (Systray) och bara läste de rekommenderade åtgärderna. Motsvarande Ethernet-adapternamn kommer nu att listas i sidofältet under “Ethernet” -huvudet så att du enkelt kan skilja Ethernet-poster med en överblick om det finns fler än en. I RS5 introducerade Microsoft extra sidor till Emoji-panelen när de använde det på kinesiska (förenklat), och baserat på feedback ser man till att utöka dessa till fler språk. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Windows Hello inte fungerade på inloggningsskärmen i den tidigare versionen (istället för att logga in skulle det uppmana dig att ange en nål).

Kända problem i denna version inkluderar:

Microsoft undersöker ett problem som resulterar i att Inställningar kraschar när man åberopar åtgärder på vissa sidor. Detta påverkar flera inställningar, inklusive: I enkel åtkomst, när du klickar på “Använd” på Gör text större kommer appen Inställningar att krascha och textstorleken kommer inte att tillämpas. I Windows Säkerhet kraschar appen Inställningar när du klickar på hyperlänkar. Om du inte kan logga in med någon autentiseringsuppgift och inloggningen misslyckas med felet 0xc000005e, bör datorn omstarta lösa detta. Om uppdateringen misslyckas med felet 0xC1900101 bör problemet med att försöka uppdatera igen lösa problemet. Vissa användare kan ha problem med att starta Inbox Apps efter uppdatering. För att lösa detta, kontrollera följande tråd på svarforumet: aka.ms/18252-App-Fix.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares