Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18346 till snabbringen

0 Shares

Uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 har varit en katastrof för Microsoft. Det orsakade alla möjliga problem för användarna, så mycket att Microsoft var tvungna att dra det ett tag, och även om uppdateringen nu har rensats för användning på de flesta system har knappast några användare det.

Programvarugiganten hoppas att uppföljningen, Windows 10 19H1, som kommer ut på våren, kommer att bli mycket mer framgångsrik, och den har rullat ut nya Insider-byggnader i en snabbare takt den senaste veckan.

SE ÄVEN:

Den senaste nya flygningen, Build 18346, erbjuder inte mycket att bli upphetsad över, men som alltid finns det ett antal förändringar, förbättringar och korrigeringar.

Åtgärdade ett problem som orsakade Bluetooth Hands-Free ljuddrivrutin att hänga. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa Insiders inte kunde komma åt avsnittet Frågor i Feedback Hub. Åtgärdade ett problem som kan orsaka att Inställningar kraschar om du klickar på knappen “Välj dina insiderinställningar” under Windows Insiders Programinställningar. Åtgärdade ett problem där PowerShell .GetType-metoden oväntat returnerade felet “out-lineoutput: Metoden eller åtgärden implementeras inte”. Åtgärdade ett problem där på vissa språk om du tryckte på WIN + V innan du valde att urklippshistoriken skulle urklippshistorikgränssnittet trunkeras. Åtgärdade ett problem med det nya Adlam-tangentbordet, vilket resulterade i att vissa vanliga ord inte kunde skrivas. Åtgärdade ett problem där, när du skriver vietnamesiska, pekade tangentbordet automatiskt kapitalisering någonsin ord i vissa appar. Åtgärdade ett problem där, när vänliga datum aktiverades i File Explorer, på vissa språk (som japanska och kinesiska) Insiders skulle se fel dagsnamn visas. Åtgärdade ett problem som resulterade i en oväntad och icke-funktionell Family Safety-ikon i meddelandefältet i aktivitetsfältet. Åtgärdade ett problem som kan leda till att sökrutan i aktivitetsfältet blir svart på en svart bakgrund. Åtgärdade ett problem där Start-menyn skulle krascha när du använder Skärmläsaren för att navigera i fästa mappar i Start.

Det finns fortfarande många kända problem i denna byggnad:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Observera att även om Microsoft har gjort några förbättringar av tillförlitligheten för nattljus i denna flygning fortsätter den att undersöka rapporterade problem i detta utrymme. För skärmkalibreringsscenarier kan bildskärmar saknas i det inbyggda färghanteringsprogrammet. Som en lösning kan du använda appen Inställningar för att välja färgprofil istället på sidan Skärminställningar. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Om du försöker navigera till berättarinställningarna i Windows Sandbox kraschar appen Inställningar. Muspekarens färg kan bytas felaktigt till vit efter utloggning och inloggning. Microsoft undersöker rapporter om den kinesiska versionen av flera spel som inte fungerar.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares