Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18348 till snabbringen

0 Shares

Idén bakom Windows Insider-programmet är att medlemmar får testa förhandsversioner av kommande Windows 10-byggnader.

Det är emellertid en fråga för debatt hur mycket faktiskt testning kan göras när byggnaderna rullar ut tjockt och snabbt. Windows 10 Build 18348 är den andra 19H1-versionen som rullas ut den här veckan och den fjärde versionen totalt när du tar hänsyn till utgåvorna Slow and Skip Ahead. Om det är Microsofts mål att förvirra människor, gör programvarugiganten ett bra jobb här.

Nytt för denna version är Emoji 12.0-uppdateringen som också ingick i 20H1 Build 18845 som släpptes igår.

Utöver det finns det bara den vanliga fliken av förändringar, förbättringar och korrigeringar:

Gjorde några justeringar för att förbättra WIN + (period) tillförlitlighet. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Start-menyn inte startar om GPO för att stänga av alla appar-listan i Start var aktiverad. Åtgärdade ett problem där standard Microsoft Word-webbplattan fästs vid Start (i det fall Office inte var installerat) startade oväntat Microsoft Edge i inPrivate-läge. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Microsoft Edge ibland kraschade vid redigering eller flikning genom PDF-filer. Gjorde en förändring för att förbättra tillförlitligheten för synkronisering av moln urklipp (om aktiverat). Åtgärdade ett problem som kan leda till att låsskärmen oväntat inte avvisas förrän Ctrl + Alt + Del trycktes in. Åtgärdade ett problem där om högkontrastläge var aktiverat under Windows-installationen, skulle det tillståndet inte bestå första inloggningen.

Notera: Microsoft rullar tillbaka det nya inställningshuvudet från 100 procent till 50 procent av Insiders on Home och icke-domänanslutna Pro-upplagda datorer. Detta är så att vi kan göra en jämförelse sida vid sida för att hjälpa till att utvärdera kvalitet i både på och av-tillstånd. Fixade ett problem där Skärmläsarens kontinuerliga läsning i Edge inte höll textmarkören på den plats där läsningen startade från. Åtgärdade ett problem där Narrator Scan-läge nedåtpilnavigering kan fastna när du läser i Chrome. I Windows Sandbox kraschar inte appen Inställningar längre när du navigerar till inställningarna för Skärmläsaren.

Kända problem i denna version inkluderar:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Microsoft fortsätter att undersöka rapporterade problem i nattljuset. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Muspekarens färg kan bytas felaktigt till vit efter utloggning och inloggning. Om du använder appar från tredje part för att justera skärmens färg, gjorde Microsoft en lösning med denna version för att ta itu med feedback om att vissa appar inte längre fungerade. För skärmkalibreringsscenarier kan bildskärmar saknas i det inbyggda färghanteringsprogrammet. Som en lösning kan du använda appen Inställningar för att välja färgprofil istället på sidan Skärminställningar. Microsoft undersöker rapporter om den kinesiska versionen av flera spel som inte fungerar. Microsoft undersöker ett problem där regioninställningar återställs vid uppgradering för vissa Insiders.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares