Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18351 till snabbringen

0 Shares

Inte många Windows 10-användare har uppgraderat till oktober 2018-uppdateringen ännu, men Microsoft arbetar fortfarande hårt med att avsluta nästa stora funktionsuppdatering, kodnamnet 19H1, som kommer ut nästa månad.

Nya byggnader kommer tjocka och snabba, och idag släpps Build 18351 till Fast ring Insiders.

Som man kan förvänta sig så nära utgåvan finns det inga nya funktioner i den här versionen, men den kommer med följande allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar:

Om du inte har lyckats få spelet Tillstånd av förfall gratis (under en begränsad tid) har Microsoft precis gjort fler platser tillgängliga. Oavsett om du har provat det i tidigare byggnader eller inte har haft chansen ännu, har dessa instruktioner allt du behöver. Microsoft har också gjort korrigeringar för att förbättra nedladdnings- och installationsupplevelsen tack vare feedback, så försök igen om du hade problem tidigare. Åtgärdade ett problem från senaste byggnader som kan leda till att bildskärmar saknas i det inbyggda programmet Color Management. Åtgärdade ett problem som orsakade att Explorer.exe kraschade för vissa Insiders när hopplistans innehåll uppdaterades. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa enheter oväntat upplevde en 30 sekunders väntan innan återinmatning av stift var tillgänglig efter att en stift var felaktigt angiven på låsskärmen. Åtgärdade ett problem där tiden som visas på klockan i Windows Sandbox kanske inte matchar klockan utanför Windows Sandbox. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Emoji 12 emoji visas som rutor i vissa XAML-textfält. Åtgärdade ett problem där textskalningsvärden inte kvarstod över uppgraderingar för Win32-applikationer. På grund av ett problem med läsarens tillförlitlighet för funktionen “Ändra hur stor text läses” har funktionen inaktiverats från och med byggnad 18351. Åtgärdade ett problem där muspekarfärgen kan vara felaktigt växlad till vit efter utloggning och inloggning .

Kända problem i denna version inkluderar:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Medan denna flygning innehåller några förbättringar av nattljus fortsätter Microsoft att undersöka rapporterade problem i detta utrymme. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Microsoft undersöker rapporter om den kinesiska versionen av flera spel som inte fungerar. Microsoft undersöker ett problem där regioninställningar återställs vid uppgradering för vissa Insiders. Microsoft undersöker ett problem som hindrar VMware från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview builds. Hyper-V är ett livskraftigt alternativ om det är tillgängligt för dig.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares