Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18353 till snabbringen, med flera Sandbox-förbättringar

0 Shares

Windows Insider bygger för nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10 kommer tjockt och snabbt nu, med fokus på att fixa buggar och förbättra prestanda.

Idag kommer Windows 10 19H1 Build 18353 till snabbringen med en ganska lång lista med korrigeringar – inklusive många för Windows Sandbox – och en minskande mängd kända problem.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Microsoft har aktiverat mikrofon i Windows Sandbox, vilket bland annat förbättrar flera tillgänglighetsscenarier. Lagt till funktionalitet för att konfigurera ljudinmatningsenheten via Windows Sandbox-konfigurationsfilen. Åtgärdade ett problem där Windows Sandbox-tidszonen inte synkroniserades med värden. Aktiverade Shift + Alt + PrintScreen-tangentsekvensen i Windows Sandbox som aktiverar dialogrutan för enkel åtkomst för att möjliggöra högkontrastläge. Aktiverade ctrl + alt + break-tangentsekvensen i Windows Sandbox som gör att du kan gå in / ut ur helskärmsläge. Åtgärdade en ny fråga som resulterade i att vissa insiders upplevde felkontroller när locket stängdes, monitorkontakten eller monitorn kopplades bort. Åtgärdade ett problem som resulterade i att föredragna regioninställningar återställs vid uppgradering under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att den kinesiska versionen av flera spel inte fungerade. Fixade ett problem i memcpy som orsakade att vissa drivrutiner hårt hängde systemet under belastning; detta kan manifestera sig som en hang on upgrade, beroende på system. Här är det senaste om att testa ny Windows-spelteknik: Har fortfarande inte haft en chans att få spelet Tillstånd av förfall gratis (under en begränsad tid)? Fler platser är tillgängliga igen! Oavsett om du har provat det i tidigare byggnader eller inte har haft chansen ännu, har dessa instruktioner allt du behöver. Installerade Insider-versionen av Tillstånd av förfall redan? Microsoft kommer att testa en uppdatering senare För att få den, starta appen Store, klicka […] och sedan “Nedladdningar och uppdateringar”. När du är installerad ska du inte se någon skillnad i spelet – det är bara en testuppdatering!

Kända problem inkluderar:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Microsoft fortsätter att undersöka feedback i nattljusutrymmet. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Microsoft undersöker ett problem som hindrar VMware från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview builds. Hyper-V är ett livskraftigt alternativ om det är tillgängligt för dig.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares