Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18356 till snabbringen

0 Shares

Det är tisdag, som vanligtvis signalerar ankomsten av en ny Windows 10-byggnad för Insiders, och direkt här kommer Build 18356 för Fast ring.

Med nästa stora funktionsuppdatering som förväntas börja lanseras nästa månad är fokus här naturligtvis på att lösa problem, men Android-ägda Insiders kan också se fram emot att använda You Phone-appens senaste funktion – skärmspegling.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade en Microsoft Edge-krasch när man interagerade med kombinationsrutor i PDF-formulär. Åtgärdade ett problem som kan leda till att nattlampan lyser efter en uppgradering, även om alla inställningar visade att nattlampan borde vara av. Åtgärdade ett problem där användning av skjutreglaget för att justera nattljusstyrkan kan leda till att nattljus fastnar. Åtgärdade ett problem där nattljus hoppade över blekningsövergången när den stängdes av (manuellt eller schemalagt). Åtgärdade ett problem som resulterade i ökad batteriförbrukning medan skärmen var på under de senaste byggnaderna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att menyinnehållet “…” klipptes för vissa appar som röstinspelare och larm och klocka när appen var i helskärm. Åtgärdade ett problem som ledde till att vissa insiders upplever gröna skärmar med felkoder med hänvisning till ett KERNEL_SECURITY_VIOLATION-fel.

Kända problem är:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Microsoft undersöker ett problem som hindrar VMware från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview builds. Hyper-V är ett livskraftigt alternativ om det är tillgängligt för dig.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares