Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18358 till snabbringen

0 Shares

När vi går in i den sista sträckan för nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10, lanserar Microsoft nya byggnader för Insiders för att testa i mycket snabbare takt.

Den senaste nya flygningen, den andra i veckan, är Build 18358, och som förväntat fokuserar man nu på att fixa buggar och förbättra användarupplevelsen.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

FÖR SPEL: Microsoft har tagit upp ett problem med spelläge som kan försämra spelströmning och inspelningskvalitet. Här är det senaste om att testa den nya Windows-speltekniken: Har du fortfarande inte haft en chans att få spelet State of Decay gratis (under en begränsad tid)? Microsoft har lagt till ännu fler platser. Oavsett om du har provat det i tidigare byggnader eller inte har haft chansen ännu, har dessa instruktioner allt du behöver. Har du redan installerat Insider-versionen av State of Decay? Microsoft kommer att testa en ny uppdatering senare i dag. För att få det, starta appen Store, klicka på […] och sedan “Nedladdningar och uppdateringar”. När du är installerad ska du inte se någon skillnad i spelet – det är bara en testuppdatering. Åtgärdade ett problem som kan leda till att miniatyrer i Alt + Tab ibland blir förskjutna. Åtgärdade ett problem där vissa uppgraderingsvägar kan leda till att innehållet i papperskorgen lämnas under Windows.old. Fixade ett problem som resulterade i att uppgraderingar misslyckades med 18 procent eller 25 procent och rullade tillbaka för vissa Insiders. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa Insider upplevde gröna skärmar med felet KERNEL_SECURITY_VIOLATION. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar som använder Windows Installer inte kunde installera nyligen.

Kända problem är:

Microsoft Store-appuppdateringar installeras inte automatiskt 18356+. Som en lösning kan du manuellt söka efter och installera uppdateringar via Microsoft Store-appen. Öppna Välj “…”> “Nedladdningar och uppdateringar”> “Få uppdateringar”. Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Undersöker ett problem som hindrar VMware från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview builds. Hyper-V är ett livskraftigt alternativ om det är tillgängligt för dig.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares