Microsoft släpper Windows 10 19H1 Build 18362 och 20H1 Build 18860

0 Shares

Igår rullade Microsoft ut Windows 10 19H1 Build 18361 till Fast ring, och idag följer det upp med Build 18362 som löser ett par problem.

Dessutom har mjukvarugiganten släppt Build 18860 för 20H1-filialen av Windows 10, som är planerad att släppas i början av nästa år.

SE ÄVEN:

Korrigeringar i Build 18362 är som följer:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att Connect-appen kraschade vid start för vissa Insiders. Åtgärdade problemet med uppdateringar av Microsoft Store-appen som inte installerades automatiskt.

Återstående kända problem är nu:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt.

När det gäller 20H1 Build 18860 är den viktigaste förändringen här introduktionen av 39 fler språk till SwiftKey’s Typing Intelligence. De nya språken är:

Afrikaans (Sydafrika), Albanska (Albanien), Arabiska (Saudiarabien), Armeniska (Armenien), Azerbajdzjanska (Azerbajdzjan), Baskiska (Spanien), Bulgariska (Bulgarien), Katalanska (Spanien), Kroatiska (Kroatien), Tjeckiska (Tjeckiska) Republiken), danska (Danmark), nederländska (Nederländerna), estniska (estland), finska (Finland), galiciska (Spanien), georgiska (Georgien), grekiska (Grekland), Hausa (Nigeria), hebreiska (Israel), hindi ( Indien), Ungerska (Ungern), Indonesiska (Indonesien), Kazak (Kazakstan), Lettiska (Lettland), Litauiska (Litauen), Makedonska (Makedonien), Malajiska (Malaysia), Norska (Bokmal, Norge), Persiska (Iran), Polska (Polen), Rumänska (Rumänien), Serbiska (Serbien), Serbiska (Serbien), Slovakiska (Slovakien), Slovenska (Slovenien), Svenska (Sverige), Turkiska (Turkiet), Ukrainska (Ukraina), Uzbekiska (Uzbekiska)

Andra allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Åtgärdade en Microsoft Edge-krasch när man interagerade med kombinationsrutor i PDF-formulär. Åtgärdade ett problem som kan leda till att nattlampan lyser efter en uppgradering, även om alla inställningar visade att nattlampan borde vara av. Åtgärdade ett problem där användning av skjutreglaget för att justera nattljusstyrkan kan leda till att nattljus fastnar. Åtgärdade ett problem där nattljus hoppade över blekningsövergången när den stängdes av (manuellt eller schemalagt). Åtgärdade ett problem som resulterade i ökad batteriförbrukning medan skärmen var på under de senaste byggnaderna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att menyinnehållet “…” klipptes för vissa appar som röstinspelare och larm och klocka när appen var i helskärm. Åtgärdade ett problem som ledde till att vissa insiders upplever gröna skärmar med felkoder med hänvisning till ett KERNEL_SECURITY_VIOLATION-fel. Åtgärdade ett problem som förhindrade vissa virtuella datorer från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview-byggnader – den virtuella datorn skulle hänga på den svarta skärmen med Windows-logotypen. Åtgärdade ett problem där högerklick på en Wi-Fi-post i aktivitetsfältets nätverkslista när du använder ett ljust tema skulle ge upp en mörk snabbmeny. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Inställningar kraschar för vissa Insiders när du klickar på avsnittet Apps.

Kända problem i denna version är:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). När du utför Återställ den här datorn och väljer Behåll mina filer på en enhet som har reserverat lagringsutrymme aktiverat måste användaren initiera en extra omstart för att säkerställa att reserverad lagring fungerar igen. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares