Microsoft släpper Windows 10 19H2 Build 18362.10005 till den långsamma ringen

0 Shares

Windows Insiders på den snabba ringen har fått Windows 10-byggnader varje vecka från 20H1-filialen – funktionsuppdateringen beror på ett år från nu.

Det finns dock en annan uppdatering senare i år och Insiders on the Slow ring får dessa 19H2-byggnader som kumulativa uppdateringar.

Bygg 18362.10005, släppt idag, innehåller korrigeringarna i KB4507453 för maj 2019-uppdateringen, samt följande ändringar och förbättringar:

Windows-behållare kräver matchad värd- och behållarversion. Detta begränsar kunder och begränsar Windows-behållare från att stödja scenarier för blandad version av containerpod. Den här uppdateringen innehåller 5 korrigeringar för att ta itu med detta och låta värden köra nednivåbehållare på upp-nivå för process (Argon) -isolering. En korrigering för att tillåta OEM-företag att minska bläckfördröjningen baserat på maskinvarufunktionerna på sina enheter snarare än att sitta fast med latens som valts vid operativ hårdvarukonfiguration. Nyckelrullning eller nyckelrotationsfunktion möjliggör säker rullning av återställningslösenord på MDM-hanterade AAD-enheter på begäran från in-tune / MDM-verktyg eller vid varje gång återställningslösenord används för att låsa upp den BitLocker-skyddade enheten. Den här funktionen hjälper till att förhindra oavsiktlig återgivning av lösenord som en del av manuell upplåsning av BitLocker-enhet av användare. En ändring för att göra det möjligt för digitala assistenter från tredje part att rösta aktivera ovanför låsskärmen.

Dessa ändringar är faktiskt avstängda som standard. Som Microsoft förklarar:

Som tidigare nämnts kan vi leverera funktioner i dessa uppdateringar inaktiverade som standard och aktivera dem via kontrollerade funktionsutrullningar. Att göra detta hjälper oss att få bättre feedback om den övergripande byggkvaliteten. Med dagens 19H2-test testar vi den här upplevelsen. Vår plan är att snabbt följa upp ytterligare en 19H2-byggnad som aktiverar dessa funktioner för en delmängd av Insiders och fortsätter därifrån baserat på feedback och kvalitet.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares