Microsoft släpper Windows 10 20H1 (2004) Build 19041.1 till snabba och långsamma ringar

0 Shares

Microsoft sätter pricken över i nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10, med fokus nu på att identifiera och åtgärda problem.

Build 19041.1 rullar ut till Insiders on the Fast and Slow rings och innehåller ett antal förändringar och förbättringar.

SE ÄVEN: Windows 10: s nya snabbsökningsfunktion är nu tillgänglig globalt

Korrigeringar i denna version är:

Vattenstämpeln i det nedre högra hörnet på skrivbordet finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att Microsoft är klar … Åtgärdade ett problem som resulterade i ett ökat antal Insiders som upplever återgång (felkod 0xc1900101) när man uppgraderar till senaste byggnader. Åtgärdade ett problem från senaste byggnader som kan leda till en krasch när du försöker logga in på ett sekundärt konto på din enhet. Åtgärdade ett problem vid användning av japanska IME i vissa Office-appar som kan leda till att kandidatfönstret inte visas när du använder omvandling. Åtgärdade ett problem som kan leda till att win32-appar upplever en oväntad ökning av CPU-användningen om de lämnas inaktiva efter att ha öppnat dialogrutan Common File.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om vissa externa USB 3.0-enheter som inte svarar med Startkod 10 efter att de är anslutna. Microsoft undersöker rapporter från Kontrollpanelen för Optimize Drives felaktigt och rapporterar att optimering aldrig har körts på vissa enheter.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares