Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 18845 till Skip Ahead-ringen

0 Shares

Att vara Windows Insider kan vara mycket förvirrande idag. Det brukade vara att det bara fanns en Windows 10-versionversion att testa – nästa funktionsuppdatering av operativsystemet – men nu finns det Skip Ahead-flygningar som gör att användare kan testa versioner av Windows 10 som inte ser ljuset från dag i ytterligare ett år. Galen.

På tisdag släppte Microsoft Windows 10 19H1 Build 18346 till Fast-ringen, och idag får vi Windows 10 20H1 Build 18845 för Skip Ahead Insiders. För att komma åt den här versionen måste du ha valt att hoppa över. Den filialen är nu stängd, men det är fortfarande möjligt att få tillgång om du vill. Följ instruktionerna här.

Microsoft förklarar att anledningen till att det gör byggnader från 20H1-filialen tillgängligt nu är att några av de saker det jobbar med “kräver en längre ledtid”, vilket är rättvist (och ZDNet har mer om det här), men jag tror att de flesta som anmälde sig till Skip Ahead förväntade sig att testa bygg från 19H2-filialen, och de kommer sannolikt inte att utfärdas förrän efter 19H1 släpps i våras. Kanske behöver vi en Skip Skip Ahead-filial.

Hur som helst, jag avviker. Den huvudsakliga förändringen i denna version är tillägget av nyckelord som tilldelats nytt Emoji 12.0-innehåll. Jag vet. Spännande, eller hur?

Lugna ner på baksidan där.

SE ÄVEN:

De flesta Windows 10-användare har fortfarande inte installerat uppdateringen från oktober 2018

Glöm Linux – Så här installerar du Windows 10 på Raspberry Pi 3

Utöver det inkluderar allmänna förändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version:

Åtgärdade ett problem som skulle orsaka Bluetooth Hands-Free ljuddrivrutin att hänga. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa Insiders inte kunde komma åt avsnittet Frågor i Feedback Hub. Åtgärdade ett problem som resulterade i en minskning av Start-menyns tillförlitlighet under föregående flygning. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Microsoft Edge kraschade vid lanseringen för vissa Insiders i föregående flygning. Gjorde några små tweaks för att få hjälpikonerna i File Explorer att se lite bättre ut när mörkt tema är aktiverat. Åtgärdade ett problem där på vissa språk om du tryckte på WIN + V innan du valde att urklippshistoriken skulle urklippshistorikgränssnittet trunkeras. Åtgärdade ett problem med det nya Adlam-tangentbordet, vilket resulterade i att vissa vanliga ord inte kunde skrivas. Åtgärdade ett problem där, när du skriver vietnamesiskt, pekade tangentbordet automatiskt med att använda alla ord i vissa appar. Åtgärdade ett problem som kan resultera i oväntat flimrande om du använde penna eller peka på i vissa win32-appar för att starta en andra instans av appen i surfplatteläge. Åtgärdade ett problem som kan leda till att DWM kraschar efter att ha aktiverat hög kontrast. Åtgärdade ett problem där, när vänliga datum aktiverades i File Explorer, på vissa språk (som japanska och kinesiska) Insiders skulle se fel dagsnamn visas. Åtgärdade ett problem som resulterade i en oväntad och icke-funktionell Family Safety-ikon i meddelandefältet i aktivitetsfältet. Åtgärdade ett problem som kan leda till att sökrutan i aktivitetsfältet blir svart på en svart bakgrund. Åtgärdade ett problem där Start-menyn skulle krascha när du använder Skärmläsaren för att navigera i fästa mappar i Start.

Det finns naturligtvis kända problem och dessa inkluderar:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Medan Microsoft har gjort några förbättringar av tillförlitligheten för nattljus i denna flygning fortsätter den att undersöka rapporterade problem i detta utrymme. För skärmkalibreringsscenarier kan bildskärmar saknas i det inbyggda färghanteringsprogrammet. Som en lösning kan du använda appen Inställningar för att välja färgprofil istället på sidan Skärminställningar. När du utför Återställ den här datorn och väljer Behåll mina filer på en enhet som har reserverat lagringsutrymme aktiverat måste användaren initiera en extra omstart för att säkerställa att reserverad lagring fungerar igen. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Om du försöker navigera till berättarinställningarna i Windows Sandbox kraschar appen Inställningar. Muspekarens färg kan vara felaktigt växlad till vit efter utloggning och inloggning. Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares