Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 18855 till Skip Ahead-ringen

0 Shares

Igår rullade Microsoft ut Windows 10 Build 18356 för Insiders på 19H1-grenen och idag följer det upp med en ny 20H1-byggnad för de testarna i Skip Ahead-ringen.

Som en påminnelse är byggnader från 20H1-filialen för versionen av Windows 10 på grund av ett års tid.

Det finns fortfarande inget större att bli glada över i den här senaste flygningen, Build 18855, bara ett antal förändringar och förbättringar. Dessa inkluderar:

Anteckningar återställer nu automatiskt osparat innehåll när Windows startar om för uppdateringar. Aktiverad mikrofon i Windows Sandbox, vilket bland annat förbättrar flera tillgänglighetsscenarier. Lagt till funktionalitet för att konfigurera ljudinmatningsenheten via Windows Sandbox-konfigurationsfilen. Åtgärdade ett problem där Windows Sandbox-tidszonen inte synkroniserades med värden. Aktiverade Shift + Alt + PrintScreen-tangentsekvensen i Windows Sandbox som aktiverar dialogrutan för enkel åtkomst för att möjliggöra högkontrastläge. Aktiverade ctrl + alt + break-tangentsekvensen i Windows Sandbox som gör att du kan gå in / ut ur helskärmsläge. Åtgärdade en ny fråga som resulterade i att vissa insiders upplevde felkontroller när locket stängdes, monitorkontakten eller monitorn kopplades bort. Åtgärdade ett problem som resulterade i att föredragna regioninställningar återställs vid uppgradering under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att den kinesiska versionen av flera spel inte fungerade. Åtgärdade ett problem i memcpy som orsakade att vissa drivrutiner hårt hängde systemet vid laddning. detta kan manifestera sig som en hang on upgrade, beroende på system. Åtgärdade ett problem från senaste byggnader som kan leda till att bildskärmar saknas i det inbyggda programmet Color Management. Åtgärdade ett problem som orsakade att Explorer.exe kraschade för vissa Insiders när hopplistans innehåll uppdaterades. Åtgärdade ett problem där textskalningsvärden inte kvarstod över uppgraderingar för Win32-applikationer. På grund av ett problem med läsarens tillförlitlighet för funktionen “Ändra hur stor text läses” har funktionen inaktiverats från och med build 18855. Åtgärdade ett problem som kan orsaka att pek-tangentbordet kraschar när man byter från IME-baserade språk till ett annat språk. .

Kända problem inkluderar:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Medan denna flygning innehåller några förbättringar av nattljus fortsätter Microsoft att undersöka rapporterade problem i detta utrymme. När du utför Återställ den här datorn och väljer Behåll mina filer på en enhet som har reserverat lagringsutrymme aktiverat måste användaren initiera en extra omstart för att säkerställa att reserverad lagring fungerar igen. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Microsoft undersöker ett problem som hindrar VMware från att kunna installera eller uppdatera Windows Insider Preview builds. Hyper-V är ett livskraftigt alternativ om det är tillgängligt för dig.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares