Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 18865 till Skip Ahead-ringen

0 Shares

Om du valde att gå med i Skip Ahead-ringen, förbi 19H1-byggnaderna, får du för närvarande flyg från 20H1-filialen – den funktionsuppdatering som Microsoft är inställd på att släppa om ett år från och med nu.

Idag lanserar mjukvarugiganten Build 18865 som löser många problem, inklusive flera problem som berör Skärmläsaren.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

I inställningen Markör och pekare visas nu verktygstips när du flyttar musen över de olika färgalternativen. Åtgärdade problemet där Skärmans kopieringskommando i skanningsläge i Facebooks textfält “Skriv en kommentar” resulterade i meddelandet “Objektet kan inte fokusera”. Skärmläsaren meddelar nu växlingsläget för kryssrutan i Listview. Åtgärdade problemet där läsaren läste “har laddats slut” flera gånger när du läser in en ny sida i Chrome. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren inte läste cellinnehåll i Excel när han använde F2 för att redigera. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren sa “slutet på raden” när du navigerade till en tom cell när du redigerade en tabell. Skanningsläget stängs nu av för att tillåta att skriva i redigeringsfältet för en spinner-kontroll. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren inte läste information om aria-etiketten från knappen. Förbättrad Skärmläsares reservlogik för kontroller utan tillgängligt namn. Skärmläsaren kommer nu att visa “ogiltiga” eller “obligatoriska” egenskaper i fler kontroller. Åtgärdade problemet där Skriftläsarpunktion visade fönstertiteln istället för den första raden på punktskärmen när du navigerade till början av dokumentet med Ctrl + Home i ett textredigeringsområde. Skärpunktsanvändaren kan nu på ett tillförlitligt sätt aktivera länkar med routingnyckel. Åtgärdade problemet där Skärmavskriftspunktskrift inte visade information på punktskärmen om inloggningen dyker upp när du skapar en sida på Facebook.com. Åtgärdade frågan där Skriftläsaren skulle visa det tillgängliga namnet i början av varje rad i ett textområde. Åtgärdade ett problem som resulterade i att en tom kopia av vissa mappar skapades vid uppgradering för vissa användare. Åtgärdade ett problem där, om din dator stödde Wi-Fi och du hade inställt fliken Prestanda som standard i Aktivitetshanteraren, vid start av Aktivitetshanteraren, verkade Wi-Fi-avsnittet på fliken Prestanda vara valt, men informationen som visas skulle vara för CPU-avsnittet. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa insiders upplevde oväntade BitLocker-uppmaningar att kryptera vissa enheter och sedan inte krypterade.

Kända problem i denna version är:

Att starta spel som använder anti-cheat-programvara kan utlösa en bugcheck (GSOD). Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Creative X-Fi-ljudkort fungerar inte korrekt. Creative har släppt uppdaterade drivrutiner för vissa berörda X-Fi-ljudkort. Se Creatives webbplats för information om din specifika hårdvara och eventuella tillgängliga uppdateringar.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares