Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 18890 till snabbringen

0 Shares

Windows 10 19H1 – uppdateringen i maj 2019 – genomgår för närvarande ytterligare tester i Release Preview-ringen för att försöka lösa ett antal uppgraderingsblock, inklusive en som förhindrar att uppdateringen installeras om du har en USB-enhet eller ett SD-kort inkopplat .

Microsoft arbetar dock fortfarande med framtida utgåvor, och i dag driver Build 18890 ut till Insiders on the Fast ring (och de som tidigare hade valt att hoppa över).

Denna byggnad kommer från 20H1-filialen – vilket inte beror på att se dagens ljus på ett år – så som du förväntar dig erbjuder den inte något i vägen för nya funktioner.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Fixade en hänga i ljudtjänsten när du kontrollerade om en maskin var licensierad att använda rumsligt ljud. Åtgärdade ett problem som kan leda till att skrivbordet oväntat långsamt uppdateras (om du högerklickar på skrivbordet och väljer Uppdatera eller trycker på F5). Åtgärdade ett problem som resulterade i att du inte kunde komma åt nätverksresurser om du startade i felsäkert läge med nätverk. Åtgärdade ett problem där textförutsägelser för hårdvarutangentbord inte skulle visas (om det är aktiverat) när tangentbordet es-US var aktivt. Åtgärdade ett problem som kan leda till att kumulativa uppdateringar kan misslyckas med fel 0x800f0982 om en uppdatering av språkpaket händer samtidigt. Microsoft har beslutat att inte lansera vänliga datum till användare som en del av 19H1-utgåvan. Insiders kommer att se detta alternativ försvinna från och med idag, oavsett byggnummer.

Kända problem i denna version är:

Det har varit ett problem med äldre versioner av anti-cheat-programvara som används med spel där efter uppdatering till de senaste 19H1 Insider Preview-byggnaderna kan orsaka kraschar på datorer. Microsoft arbetar med partners för att få sin programvara uppdaterad med en fix, och de flesta spel har släppt korrigeringar för att förhindra att datorer upplever problemet. För att minimera risken för att stöta på det här problemet, se till att du kör den senaste versionen av dina spel innan du försöker uppdatera operativsystemet. Microsoft arbetar också med anti-cheat- och spelutvecklare för att lösa liknande problem som kan uppstå med 20H1 Insider Preview-byggnader och kommer att arbeta för att minimera sannolikheten för dessa problem i framtiden. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Om du använder fjärrskrivbord för att ansluta till en förbättrad session-VM kommer sökresultaten i aktivitetsfältet inte att visas (bara ett mörkt område) förrän du startar om searchui.exe. Microsoft undersöker rapporter som på vissa enheter om snabb start är aktiverat nattlampan tänds inte förrän efter en omstart. (Obs: Problemet uppstår vid en “kall” omstart eller av / på. För att komma runt om nattlampan inte tänds, använd Start> Ström> Starta om.) Det finns en märkbar fördröjning när du drar emoji och diktat. paneler. Tamper Protection kan stängas av i Windows Security efter uppdatering till den här versionen. Du kan sätta på den igen. Vissa funktioner på Start-menyn och i Alla appar är inte lokaliserade på språk som FR-FR, RU-RU och ZH-CN. Rulla med mushjulet eller pekplattan kan sluta fungera på vissa platser efter uppgradering. Om du upplever detta, gå till Inställningar> Enheter> Mus och ändra en av inställningarna (till exempel Välj hur många rader som ska rullas varje gång) ska lösa det tills avstängning eller omstart.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares