Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 18895 – fixar din telefonapp

0 Shares

Utvecklingen fortskrider bra på Windows 10 20H1, även om den uppdateringsfunktionen inte kommer att släppas förrän första halvåret nästa år.

Microsoft lanserade Build 18894 för två dagar sedan, med File Explorer och tillgänglighetsförbättringar, och idag släpper det build 18895 med en viktig fix – även om denna flygning inte är tillgänglig för alla.

SE ÄVEN:

Den nya versionen är inte tillgänglig för följande utgåvor:

Windows 10 Home N x64 i HU-HU och PT-PT. Windows 10 Home x64 i CS-CZ, ES-ES och KO-KR. Windows 10 Professional x64 i LV-LV och ES-MX.

Det finns bara en förbättring i denna byggnad, men det är en viktig:

Din telefonapp fungerar nu igen! Microsoft har fixat problemet från Build 18894 som gjorde att det inte fungerade.

Det finns många kända problem att vara medveten om:

Det har varit ett problem med äldre versioner av anti-cheat-programvara som används med spel där efter uppdatering till de senaste 19H1 Insider Preview-byggnaderna kan orsaka kraschar på datorer. Microsoft arbetar med partners för att få sin programvara uppdaterad med en fix, och de flesta spel har släppt korrigeringar för att förhindra att datorer upplever problemet. För att minimera risken att stöta på det här problemet, se till att du kör den senaste versionen av dina spel innan du försöker uppdatera operativsystemet. Microsoft arbetar också med anti-cheat- och spelutvecklare för att lösa liknande problem som kan uppstå med 20H1 Insider Preview-byggnader och kommer att arbeta för att minimera sannolikheten för dessa problem i framtiden. Vissa Realtek SD-kortläsare fungerar inte korrekt. Om du använder fjärrskrivbord för att ansluta till en förbättrad session-VM kommer sökresultaten i aktivitetsfältet inte att visas (bara ett mörkt område) förrän du startar om searchui.exe. Microsoft undersöker rapporter om att på vissa enheter, om snabb start är aktiverad, tänds nattlampan inte förrän efter en omstart. (Obs: Problemet uppstår vid en “kall” omstart eller av / på. För att komma runt om nattlampan inte tänds, använd Start> Ström> Starta om.) Det finns en märkbar fördröjning när du drar emoji och diktat. paneler. Tamper Protection kan stängas av i Windows Security efter uppdatering till den här versionen. Du kan sätta på den igen. Vissa funktioner på Start-menyn och i Alla appar är inte lokaliserade på språk som FR-FR, RU-RU och ZH-CN. I inställningarna för enkel åtkomst kan det hända att ett färgfilter inte träder i kraft direkt om inte alternativet för färgfilter är avstängt och igen. IME-kandidatfönstret för östasiatiska IME (förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och japanska IME) kanske inte öppnas ibland. Microsoft undersöker problemet. Under tiden går du till Aktivitetshanteraren och avslutar uppgiften “WindowsInternal.ComposableShell.Experiences.TextInput.InputApp.exe” från fliken Detaljer om du vill spärra dig om du upplever detta problem. Microsoft är medveten om ett problem med Bopomofo IME där teckenbredden plötsligt ändras till full bredd från halv bredd och undersöker.

0 Shares