Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 19018 med snabba genvägar för webbsökning

0 Shares

I ett försök att förenkla Windows Insider-programmet har Microsoft avlivat Skip Ahead-ringen som tillät användare att testa versionen av Windows 10 utöver den som testas av andra Insiders. Ett smart drag tror jag.

Insiders testar nu bara byggnader på 20H1-filialen, förfaller nästa år, och Microsoft har lanserat en ny flygning för det.

SE ÄVEN:

I Build 19018 har Microsoft lagt till fyra snabba webbsökningar i Search Home – Väder, toppnyheter, idag i historien och nya filmer. För att visa dem, välj sökrutan för att öppna Sök hem. Denna funktion är för närvarande endast tillgänglig i USA.

Dessutom finns det en uppdaterad design för webbförhandsgranskningar i sökresultaten.

Andra ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

För insiders som inte tog den kumulativa uppdateringen för att bygga 19013, bara en anmärkning om att den här byggnaden, vvnmcflr (som den uppdateringen), också innehåller lösningen för problemet vilket resulterar i svarta skärmar och kopplar bort från fjärrskrivbordet under de senaste par flygningarna. Åtgärdade ett problem där appen Inställningar hängde eller kraschade när du öppnade sektionerna System eller Enkel åtkomst. Åtgärdade ett problem där om en ny kontoprofilbild synkroniserades från molnet kanske din gamla inte visas i bildhistoriken i Kontoinställningar. Åtgärdade ett problem där Windows Update-historik kan visa att en uppdatering misslyckades med felet 0x80240017 även om uppdateringen faktiskt hade lyckats. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Sök ibland inte återges i det tillgängliga utrymmet i sökfönstret. Åtgärdade ett problem som kan resultera i exe med en oväntat hög CPU-mängd när enheten kopplades bort i senaste byggnader. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Cortana inte svarar på Hey Cortana. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Cortana inte syns i aktivitetsfältet direkt efter uppgradering, eller är synligt men inte fungerar tills du startade om datorn. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Shift-tangenten inte kunde hållas intryckt för att skriva stora bokstäver på vissa språk nyligen när du skriver med tangentbordet med en hand. Som vissa insiders vet meddelade Microsoft för några utgivningar sedan en ny kortkommando (WIN + Ctrl + Shift + B) för att hjälpa till att felsöka svarta skärmar. Med dagens byggnad meddelar den i detta hänseende en ny kortkommando (WIN + Ctrl + Skift + L) för att hjälpa till att undersöka problem med inloggningsskärmen. Tryck bara på kortkommandot medan din dator är låst, reproducera ditt problem och tryck sedan på kortkommandot igen – ett referensnummer visas som du kan dela när du rapporterar ditt problem. Observera, för närvarande stöds detta endast för lokala sessioner som har anslutits till nätverket och strömmen, och för vilka diagnosdata är inställda på Full. Skärmläsaren meddelar inte längre ändringar i teckensnitt när de inte har ändrats. Uppdaterade Skärmans autokorrigerande ljud för att överensstämma med redigeringsupplevelsen. Förbättrad läsarens navigations- och läsupplevelse i Chrome. Förbättrade Outlook-upplevelsen med förstoringsglas när förstoringsglaset är inställt för att spåra textmarkören mitt på skärmen. Pil upp och ned i en lista med e-postmeddelanden tvingar inte längre visningsområdet till vänster om listan över meddelanden.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft har hört att Inställningar fortfarande inte är tillgängliga utanför lanseringen via URI (ms-inställningar 🙂 för vissa Insiders och undersöker. Vissa insiders rapporterar att efter framgångsrik installation av skrivardrivrutiner från avsnittet Valfria uppdateringar, visas samma drivrutin som tillgänglig för installation. Om den här versionen försöker ladda ner en installation innan du har slutfört den första inloggningen av en tidigare installation (t.ex. Build 19013), kommer du att uppleva ett 2-timmars fönster innan du kan installera den här nya versionen.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares