Microsoft släpper Windows 10 20H1 Build 19025

0 Shares

För tre dagar sedan lanserade Microsoft nya Windows 10 20H1-byggnader för snabba och långsamma ringar och gjorde Windows 10 november 2019-uppdateringen tillgänglig för icke-insiders.

Idag får Fast ring Insiders ännu en release – Build 19025.

SE ÄVEN:

Det finns inget för stort i den här byggnaden, även om Microsoft arbetar för att förbättra Windows Search för att göra det snabbare och mindre resurs hungrigt, och du kan läsa om dess planer här.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem från föregående flygning som hindrade Sandbox och WDAG från att fungera. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa fingeravtrycksläsare inte längre fungerade från och med Build 19013. Fixade ett problem som kan leda till att VPN-inställningar hänger efter uppgraderingen. Gjort lite arbete för att lösa ett problem som kan resultera i vissa moderna UI-komponenter (inklusive aviseringar och nätverksutflyttning), skalning antingen för stor eller för liten efter att ha anslutit en extern bildskärm eller fjärrkontrollen i maskinen från en bildskärm med en annan DPI. Åtgärdade ett problem som påverkade inloggningsprestandan för vissa användare i de senaste byggnaderna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Windows Hello-autentisering inte fungerade med vissa appar i senaste byggnader. Åtgärdade ett problem som kan leda till att muspekaren inte visas när du loggar in på en PC lokalt efter fjärrkontrollen. Fixade ett problem där tangenterna sträckte sig för att sträcka sig över bredden på bildskärm, snarare än att hålla en optimal bredd för beröringsinteraktion. Åtgärdade ett problem som kan leda till att ctfmon.exe kraschar när du använder omvandling med den japanska IME i vissa textfält. Åtgärdade ett problem som kan leda till att webbaktiviteter i tidslinjen inte öppnas om du hade en ny Edge installerad. Åtgärdade ett problem där ett stort antal misslyckanden med appdistribution på kort tid kan leda till att en oväntat stor volym diskutrymme används av evtx-filer som sparas under% windir% temp. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar misslyckades med att uppdatera med felet 0x8007000A. Åtgärdade ett problem som resulterade i skakningar när du använder förstoringsglas i vissa konfigurationer med flera skärmar. Åtgärdade ett problem där muspekaren inte startade från var förstoringsglaset visade sig om det hade flyttat från att skriva. Åtgärdade ett problem som påverkade läsarens prestanda som läste högt i Outlook efter att ha bytt fokus från ett e-postmeddelande tillbaka till listan över e-postmeddelanden i din inkorg. Åtgärdade en minnesläcka i EoAExperiences.exe efter att ha använt textmarkörsindikatorn under längre tidsperioder.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin PC har ett kompatibilitetsbehåll använts på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft har hört att Inställningar fortfarande inte är tillgängliga utanför lanseringen via URI (ms-inställningar 🙂 för vissa Insiders och undersöker. Vissa insiders rapporterar att efter framgångsrik installation av skrivardrivrutiner från avsnittet Valfria uppdateringar, visas samma drivrutin som tillgänglig för installation. Microsoft undersöker rapporter där, när vissa externa USB 3.0-enheter är anslutna, slutar de svara med Startkod 10 eller 38.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares