Microsoft släpper Windows 10 Build 19541 till snabbringen

0 Shares

Semestern är inget annat än ett avlägset minne nu, och så är det tillbaka som vanligt för Microsoft som just har släppt sin första nya Windows 10-byggnad 2020.

Fast ring Insiders får nu bygg från framtida versioner av operativsystemet, och nya Build 19541 introducerar några mindre förbättringar.

SE ÄVEN:

Först upp i den här versionen är en ny ikon för meddelandefält som visar när en app använder din plats. Det finns också ett nytt alternativ som visar arkitekturen för varje process på fliken Detaljer i Aktivitetshanteraren. Du måste lägga till detta genom att högerklicka på en kolumnrubrik, välja Välj kolumner och välja Arkitektur från listan.

Andra ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Fixat ett problem påverkade tillförlitligheten för systeminställningar. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Windows Update “omstart behövs” aviseringar kvarstår omstart. Åtgärdade ett problem som kan leda till att uppdateringshastigheten i Aktivitetshanteraren oväntat har ställts till Pausad. Åtgärdade ett problem när du använder Skärmläsaren som kan leda till att Start inte säger rätt index för en app i listan med alla appar. Åtgärdade ett problem där sökfönstret inte visade akryl överst. Åtgärdade ett problem från den tidigare versionen vilket resulterade i att Feedback Hub oväntat inte visade butiksappar i listan över sammanhang när du loggar feedback under kategorin Appar. Samma problem resulterade i att symptom på att appar fortsatte att visa Installera i Microsoft Store, snarare än Starta, efter att appen hade installerats.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om vissa externa USB 3.0-enheter som inte svarar med Startkod 10 efter att de är anslutna. Kontrollpanelen för Optimera enheter rapporterar felaktigt att optimering aldrig har körts på vissa enheter. Optimering slutförs framgångsrikt, även om det inte återspeglas i användargränssnittet. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). Fjärrskrivbordsanslutning kraschar när du försöker ansluta till flera sessioner. Snipping fungerar inte på sekundära bildskärmar. Tidslinjen visar inga aktiviteter. Microsoft undersöker rapporter om att Outlook-sökning inte fungerar för vissa Insiders.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares