Microsoft släpper Windows 10 Build 19555 med några viktiga korrigeringar

0 Shares

Ytterligare en vecka, ytterligare en framtida Windows 10-byggnad för Insiders att testa.

Bygg 19555.1001 är inte det mest spännande av nya utgåvor, men om det erbjuder ett antal viktiga korrigeringar, inklusive en som kan leda till att Start-menyn och appar inte öppnas.

Listan över ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Löst ett problem där vissa externa USB 3.0-enheter hamnade i ett svar som inte svarade med Startkod 10 efter att de var anslutna. Molnåterställningsalternativet för Återställ den här datorn är nu igång igen på den här versionen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att ARM64-enheter inte kunde uppgradera till den tidigare versionen. Uppdaterad skyddshistorik i Windows Security-appen för att visa en laddningsindikator i fall där laddningen tar längre tid än förväntat. Åtgärdade ett problem med att den moderna utskriftsdialogen inte visade förhandsgranskningen korrekt i vissa fall i de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Start-menyn och appar inte öppnas förrän explorer.exe hade startats om efter att ha låst och sedan låst upp din dator medan du lyssnade på musik. Åtgärdade ett justeringsproblem med växlarna under Windows Update> Avancerade alternativ när vissa policyer aktiverades / inaktiverades.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om att vissa Insiders inte kan uppdatera till nyare byggnader med fel 0x8007042b. Microsoft undersöker rapporter som vissa Insiders inte kan uppdatera till nyare builds med fel 0xc1900101. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). IME-kandidatfönstret för östasiatiska IME (förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och japanska IME) kanske inte öppnas ibland. Microsoft undersöker dina rapporter. Som en lösning om du stöter på detta, ändra fokus till ett annat program eller redigeringsområde och tillbaka till originalet och försök igen. Alternativt kan du gå till Aktivitetshanteraren och avsluta uppgiften “TextInputHost.exe” från fliken Detaljer, och den ska fungera efteråt. Microsoft undersöker rapporter om att vissa enheter inte längre sover på viloläge. Den har identifierat grundorsaken och arbetar med en fix för en kommande flygning. Om din enhet påverkas bör manuell utlösande sömn fungera (Start> Strömbrytare> Viloläge).

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares