Microsoft släpper Windows 10 Build 19608, förbättrar standardappsupplevelsen

0 Shares

Det har gått en vecka sedan Microsoft lanserade en ny Windows 10-byggnad till Insiders on the Fast ring, och idag kommer en ny ny version.

Bygg 19608-sport en stor ny förändring och det gäller standardappsupplevelsen.

SE ÄVEN:

Ändringen, som för närvarande är tillgänglig för 50 procent av Insiders, lägger till möjligheten att söka i listor över filtyper, protokoll och appar när du ställer in en standard. Spännande, eller hur?

Korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem där Sticky Notes-fönster inte kunde flyttas. Åtgärdade ett problem som resulterade i att språkpaket inte kunde installeras på den tidigare versionen. Den som påverkas av detta kan ha märkt att vissa delar av användargränssnittet inte visas på ditt språk. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Aktivitetshanteraren visar en felaktig ikon för Microsoft Edge Canary. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Snip & Sketch-appen startade i bakgrunden istället för förgrunden (ovanpå alla fönster) när appen anropades via pennklick. Åtgärdade ett problem där användning av piltangenterna i aktivitetsfältets volymflygning var oväntat bakåt på arabiska, inkonsekvent från den riktning det gick i andra skjutreglage. Har jag arbetat för att förbättra prestandan när du laddar Windows Update-historikssidan.

Kända problem är:

Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Avsnitten Dokument och nedladdningar under Sekretess visar en trasig ikon bredvid deras sidnamn (bara en rektangel). Microsoft undersöker rapporter om att appikoner i aktivitetsfältet har renderingsproblem, inklusive standardinställningar för .exe-ikonen. Microsoft undersöker rapporter om att batteriikonen på låsskärmen alltid visas nära tom, oavsett faktiska batterinivåer. Microsoft undersöker rapporter om att IIS-konfigurationen är inställd på standard efter att ha tagit en ny version. Du måste säkerhetskopiera din IIS-konfiguration och återställa den efter att den nya versionen har installerats. Att snabbt växla mellan WSL-distributioner med File Explorer-integrationen kan orsaka ett övergående åtkomstfel. Microsoft har identifierat orsaken till problemet och kommer snart att släppa en fix.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares