Microsoft släpper Windows 10 Build 19635

0 Shares

Microsoft började lanseringen av Windows 10 maj 2020-uppdateringen igår, även om den inte kommer att vara tillgänglig för alla på ett tag eftersom det fortfarande finns ett antal kända problem att vara medvetna om.

Idag släpper mjukvarugiganten en ny testbyggnad för Insiders on the Fast ring.

Bygga 19635, i linje med andra senaste byggnader, erbjuder inte något i vägen för spännande nya funktioner, men innehåller följande korrigeringar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att apostroferna i dialogrutan Plats inte tillgänglig, Dialogrutan Mount File och File Explorer visas inte korrekt. Åtgärdade ett problem där kontot Arbete eller skola> Tillåt att Windows-sökning tillhandahåller … växla under Sökinställningar kan oväntat inaktiveras. Åtgärdade ett problem som resulterade i att mobildata inte fungerar på vissa enheter. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Inställningar kraschar när du ändrar visningsorientering eller upplösning. Åtgärdade ett problem som ledde till att vissa Insiders såg ett stort antal “Programkompatibilitetsassistenttjänsten slutade fungera” kritiska händelser i Reliability Monitor. Åtgärdade ett problem som kan leda till att konstant visning blinkar på vissa enheter. Åtgärdade ett problem med kameran på vissa enheter som visar oväntade artefakter.

Kända problem i denna version är:

Microsoft undersöker ett problem där vissa enheter som startar från eMMC-lagring kan felkolla när de återgår från viloläge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft arbetar med att fixa ett problem för en framtida byggnad av Insider Preview där i Inställningar> Sekretess visar sektionerna Dokument och nedladdningar en trasig ikon bredvid deras sidnamn (bara en rektangel). Microsoft undersöker rapporter som förhandsgranskning av miniatyrbilder i aktivitetsfältet inte återges konsekvent (visar ett tomt område).

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares