Microsoft släpper Windows 10 Build 20152 till Dev Channel

0 Shares

Förra veckan ändrade Microsoft hur framtida Windows 10-byggnader serveras till Insiders, med den långsamma ringen som Beta-kanalen och den snabba ringen förvandlas till Dev-kanalen.

Idag släpper mjukvarugiganten sin andra flygning till Dev Channel. Bygg 20152 har inga nya funktioner utan fokuserar snarare på att göra allmänna förbättringar.

SE ÄVEN:

Korrigeringar i denna nya version inkluderar:

Åtgärdade ett problem som kan leda till att Anteckningar oväntat tas bort efter att du har återställt din dator. Om du påverkades av detta kan du installera om Anteckningar via valfria funktioner i Inställningar. Åtgärdade ett problem där dialogrutan “Windows behöver utrymme för att fortsätta” kanske har sagt att du ska välja Fortsätt men ingen Fortsätt-knapp visas. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Windows Update-ikonen oväntat inte visas i meddelandefältet i aktivitetsfältet när en uppdatering var redo för omstart. Åtgärdade ett problem som kan leda till att en IME skriver som om den var PÅ, när den faktiskt var i AV-läge, och att trycka på IME-lägesindikatorn i aktivitetsfältet skulle inte ändra läge.

Kända problem är:

Microsoft arbetar med att åtgärda ett problem som orsakar att vissa system kraschar med en HYPERVISOR_ERROR bugcheck. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft är medveten om ett problem där Notepad kanske inte öppnar filer som sparades automatiskt under en PC-omstart (om det alternativet är aktiverat i Inställningar). Dokument kan återställas från% localappdata% Notepad. Vissa insiders kan uppleva en felkontroll och återställning när de försöker uppdatera till den här versionen om en Xbox-kontroller är ansluten till din enhet. Du kan se felkod 0xc1900101 i Windows Update-historik. För att kringgå problemet, koppla bort eller koppla från Xbox-handkontrollen för att lyckas uppdatera. (Observera att återanslutning av styrenheten efter uppdateringen kommer att resultera i en bugcheck.) Från och med den senaste versionen kan vissa spel och applikationer krascha vid start eller misslyckas med att installera. Microsoft har identifierat grundorsaken och arbetar med en fix för en framtida flygning. Microsoft undersöker rapporter om att skärmen blir mörkare efter uppgradering till den tidigare versionen. Microsoft är medveten om ett problem där Aktivitetshanteraren rapporterar 0,00 GHz CPU-användning på fliken Prestanda. Microsoft arbetar med en åtgärd för ett problem som orsakar Återställ den här datorn för att alltid visa felet “Det uppstod ett problem med att återställa den här datorn” när den startades från Inställningar. För att kringgå problemet, använd Advanced Startup (Windows RE) för att starta Återställ den här datorn.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares