Microsoft släpper Windows 10 Build 20262 med massor av välkomstfixar

0 Shares

Även om Insiders in the Dev Channel ibland får testa kommande funktioner i Windows 10, rullar oftast de nya byggnaderna Microsoft fokuserar på att fixa problem och justera inställningar.

Det har verkligen varit fallet med de två föregående flygningarna, och dagens nya version, Build 20262 (FE_RELEASE) är inte annorlunda.

SE ÄVEN: Få ‘Microsoft Office 365 All-in-One For Dummies’ (värde 24,00 dollar) GRATIS under en begränsad tid

Korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar startade oväntat genomskinliga i senaste byggnader, utan något innehåll synligt. Åtgärdade ett problem där gamla SleepStudy etls oväntat inte städades. Åtgärdade ett problem som resulterade i inget svar första gången man klickade på en penna efter att ha parats ihop på grund av en underliggande krasch. Åtgärdade ett problem som resulterade i att pekplattan rullade inte längre fungerar på fliken i fokus efter att du har stängt en webbläsarflik med CTRL + W medan du rullar på en pekplatta. Åtgärdade ett problem där några av aviseringarna relaterade till block vid första anblicken inte lokaliserades. Åtgärdade ett problem där det inte var möjligt att aktivera “Logga in med stift eller smartkort” -knappar i autentiseringsdialogrutan med hjälp av mellanslag eller Enter-tangenten när du använder Skärmläsaren. Åtgärdade en ny fråga där när både Wi-Fi och mobilnät var anslutna, om Wi-Fi kopplade bort skulle nätverksflytningen säga att mobil fortfarande var ansluten, men appar skulle faktiskt inte kunna använda internet. Fixade en högt slående DWM-krasch som påverkade vissa insiders under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Inställningar kraschar när du navigerar till Storage Sense. Åtgärdade ett problem som resulterade i problem med appregistrering för vissa av in-box-apparna med den tidigare flygningen efter uppgradering.

SE ÄVEN: Windows 21 är det operativsystem vi gärna vill använda nästa år

Kända problem är:

Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Liveförhandsgranskningar för fästa webbplatser är inte aktiverade för alla Insiders ännu, så du kan se ett grått fönster när du svävar över miniatyrbilden i aktivitetsfältet. Microsoft fortsätter att arbeta med att polera denna upplevelse. Microsoft arbetar med att möjliggöra den nya aktivitetsfältupplevelsen för befintliga fästa webbplatser. Under tiden kan du lossa webbplatsen från aktivitetsfältet, ta bort den från sidan edge: // apps och sedan fästa webbplatsen igen. Microsoft arbetar med en fix för ett problem som resulterar i att vissa användare ser fel 0x80070426 när de använder sitt Microsoft-konto för att logga in på olika appar. Om du stöter på det kan det lösa om du startar om datorn. Microsoft undersöker ett problem där, i de senaste Dev Channel-byggnaderna, inga enheter visas under Inställningar> System> Lagring> Hantera diskar och volymer. Som en lösning kan du hantera dina diskar i det klassiska Diskhanteringsverktyget. Microsoft undersöker rapporter om att vissa skärmar felaktigt har svart text på mörk bakgrund när mörkt tema är aktiverat.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares