Microsoft släpper Windows 10 Build 20270 med korrigeringar, ändringar och förbättringar

0 Shares

Microsoft experimenterar med ett nytt Feature Experience Pack som gör det lättare att lägga till fantastiska nya funktioner i Windows 10 i framtiden.

Det arbetar dock fortfarande med funktionsuppdateringar, och idag rullar det en ny FE_RELEASE-byggnad till Insiders på Dev Channel.

Build 20270 kommer med följande ändringar och förbättringar:

Den nya kryssrutan “Avancerad vy” i Optimize Drives är nu igång och om du markerar den visas volymer som tidigare inte var synliga i detta fönster (till exempel system- och återställningspartitioner). Användning av pek-tangentbordet i en stående hållning på en 2-i-1-pekdon stöder nu delat tangentbordsläge. (Detta släpptes till Windows Insiders i Betakanalen som en del av den senaste uppdateringen av Windows Feature Experience Pack.)

Korrigeringar i den här nya byggnaden är:

Åtgärdade ett problem som resulterade i vissa dialoger, till exempel Egenskaper, som visade svart text på mörk bakgrund i de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som kan resultera i att vissa appar oväntat stängs när du klickar på knappen Maximera i senaste byggnader. Åtgärdade ett problem som resulterade i att skrivare med japanska tecken i deras namn inte visas korrekt i Inställningar för skrivare och skannrar. Åtgärdade ett problem som kan leda till en viss fördröjning när du loggar in på din dator på enheter med ett stort antal användare.

Kända problem inkluderar:

Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Liveförhandsgranskningar för fästa webbplatser är inte aktiverade för alla Insiders ännu, så du kan se ett grått fönster när du svävar över miniatyrbilden i aktivitetsfältet. Microsoft fortsätter att arbeta med att polera denna upplevelse. Microsoft arbetar med att möjliggöra den nya aktivitetsfältupplevelsen för befintliga fästa webbplatser. Under tiden kan du lossa webbplatsen från aktivitetsfältet, ta bort den från sidan edge: // apps och sedan fästa webbplatsen igen. Microsoft arbetar med en fix för ett problem som resulterar i att vissa användare ser fel 0x80070426 när de använder sitt Microsoft-konto för att logga in på olika appar. Om du stöter på det kan det lösa om du startar om datorn. Microsoft arbetar med en korrigering för ett problem där, i de senaste Dev Channel-byggnaderna, inga enheter visas under Inställningar> System> Lagring> Hantera diskar och volymer. Som en lösning kan du hantera dina diskar i det klassiska Diskhanteringsverktyget.

Dessutom finns det en ny File Skill i Cortana som låter användare “översätta sina tankar till direkta åtgärder för att öppna och hitta filer och spara tid på att navigera till appar / mappar för att hitta och öppna filer.” Du kan använda Cortana för att öppna och söka efter filer genom att:

Delar av filnamn (Exempel: “Hej Cortana, öppnar marknadsföringsdäck.”) Författarnamn (Exempel: “Hej Cortana, öppen budget Excel från Anthony”) Hitta ett dokument du har redigerat (Exempel: “Hej Cortana, hitta min senaste filer “) Hitta ett dokument av en viss typ (Exempel:” Hej Cortana, hitta mina senaste PDF-filer “)

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares