Microsoft släpper Windows 10 Build 20277

0 Shares

Vi är vana vid att Microsoft lanserar en ny Windows 10 Dev Channel-byggnad varje vecka, men den här gången har det något annat för oss – två Dev Channel bygger, från olika grenar. Det är som att välja ditt eget äventyr.

Den första av de nya flygningarna, Build 20277, kommer från den vanliga FE_RELEASE-filialen och har en handfull fixar och kända problem.

SE ÄVEN: Microsoft släpper experimentellt Windows 10 Build 21277 med ny emoji och x64-emulering på ARM-datorer

Korrigeringarna i denna version är:

Åtgärdade ett problem som kan leda till att WinRE-volymetiketten går förlorad efter flera uppgraderingar. Åtgärdade ett problem som kan leda till att appar inte kan uppdateras med felkod 0x80073D02.

Kända problem är:

Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Liveförhandsgranskningar för fästa webbplatser är inte aktiverade för alla Insiders ännu, så du kan se ett grått fönster när du svävar över miniatyrbilden i aktivitetsfältet. Microsoft fortsätter att arbeta med att polera denna upplevelse. Microsoft arbetar med att möjliggöra den nya aktivitetsfältupplevelsen för befintliga fästa webbplatser. Under tiden kan du lossa webbplatsen från aktivitetsfältet, ta bort den från sidan edge: // apps och sedan fästa webbplatsen igen. Microsoft arbetar med en fix för ett problem som resulterar i att vissa användare ser fel 0x80070426 när de använder sitt Microsoft-konto för att logga in på olika appar. Om du stöter på det kan det lösa om du startar om datorn. Microsoft arbetar med en korrigering för ett problem där, i de senaste Dev Channel-byggnaderna, inga enheter visas under Inställningar> System> Lagring> Hantera diskar och volymer. Som en lösning kan du hantera dina diskar i det klassiska Diskhanteringsverktyget.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares