Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19551 till snabbringen

0 Shares

Microsoft fortsätter att lansera nya testbyggnader för framtida funktionsuppdateringar av Windows 10 och idag släpps Build 19551.1005 till Windows Insiders i snabbringen.

Det finns inte för mycket att bli glada över här, även om Microsoft nu genomför ett experiment angående hur drivrutinsuppdateringar levereras via Windows Update.

Programvarugiganten förklarar:

Vi fortsätter att titta på hur vi kan förbättra uppdateringsupplevelsen på Windows 10-datorer för våra kunder. Som en del av detta försök genomför vi ett experiment relaterat till hur vi levererar uppdateringar av drivrutiner via Windows Update. Under detta experiment hämtas och installeras inte drivrutiner som kategoriseras som “valfritt” automatiskt på Windows Insiders datorer som kör Build 19536 och senare. För att installera alla nya valfria drivrutiner som är tillgängliga för en dator som är inblandade i detta experiment (inklusive drivrutiner för nya enheter som kan anslutas till en dator) kan Insiders gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update> Visa valfria uppdateringar och ladda ner dessa drivrutiner manuellt. Detta experiment pågår nu till 5 mars 2020.

SE ÄVEN: Microsofts Your Phone-app för Windows 10 visar nu 2000 foton från din Android-enhet

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att klipp inte fungerar på sekundära bildskärmar. Fixed Optimize Drives Kontrollpanelen visar felaktigt att optimering inte hade körts på vissa enheter. Åtgärdade ett problem som orsakar fjärrskrivbordsanslutning kraschar när du försöker ansluta till flera sessioner. Gjorde en fix på serversidan för att lösa problemet som orsakade att Narrator Home kraschade när du valde knappen “What’s New” i Narrator Home. Åtgärdade ett problem som kan leda till att de språkinställningar som anges högst upp i språkinställningarna oväntat är tomma. Gjort lite arbete för att ta itu med feedbackrapporter som skärmdumpar (WIN + Shift + S) som klistrats in i Outlook skulle vara oväntat stora. Åtgärdade ett problem där, om du hade ändrat teckensnittet för kandidatfönstret för Pinyin IME, skulle det återställas till standard när du startar om din dator. Åtgärdade ett problem som resulterade i att “Säker borttagning av maskinvara” -ikonen i meddelandefältet ibland oväntat ritades i vitt (vilket gör det oläsligt) när du använder ett ljust tema.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. Alternativet för molnåterställning för Återställ den här datorn fungerar inte på den här versionen. Använd det lokala ominstallationsalternativet när du utför Återställ den här datorn. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om att vissa Insiders inte kan uppdatera till nyare byggnader med fel 0x8007042b. Microsoft undersöker rapporter som vissa Insiders inte kan uppdatera till nyare builds med fel 0xc1900101. Microsoft undersöker rapporter om vissa externa USB 3.0-enheter som inte svarar med Startkod 10 efter att de är anslutna. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). IME-kandidatfönstret för östasiatiska IME (förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och japanska IME) kanske inte öppnas ibland. Microsoft undersöker dina rapporter. Som en lösning om du stöter på detta, ändra fokus till ett annat program eller redigeringsområde och tillbaka till originalet och försök igen. Alternativt kan du gå till Aktivitetshanteraren och avsluta uppgiften “TextInputHost.exe” från fliken Detaljer, och den ska fungera efteråt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares