Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19569, plus nya färgglada ikoner

0 Shares

Idag lanserar Microsoft den senaste Windows 10 Preview-byggnaden till Insiders på Fast-ringen.

Build 19569 levererar den vanliga förbättrings- och korrigeringsrundan, men Windows Insiders kommer från och med idag att börja se nya ikoner för inbyggda Windows 10-appar som Mail och Calendar.

Fler ikoner kommer i framtiden, och många av dem kommer att finnas tillgängliga som appuppdateringar via Microsoft Store.

SE ÄVEN: Aktivera lat laddning i nya Edge för att påskynda din surfning

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i den nya versionen inkluderar

Åtgärdade ett problem som resulterade i att OneDrive inte fungerade och använde en oväntat hög CPU-mängd för vissa Insiders i den tidigare versionen. Löste ett problem där SCSI-drivrutiner inte kändes igen med vissa virtuella maskiner från tredje part, vilket orsakade c1900191-fel på dessa enheter. Microsoft fortsätter att undersöka ytterligare c1900191-fel på andra enheter. Åtgärdade ett problem som påverkade pålitligheten på Start-menyn efter uppgradering för vissa Insiders. Åtgärdade ett problem som ledde till att vissa insiders upplevde en grön skärm med ett SYSTEMTHREAD EXCEPTION NOT HANDLED-fel vid senaste byggnader.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om att vissa Insiders inte kan uppdatera till nyare byggnader med fel 0x8007042b. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). När du uppgraderar med vissa språk, som japanska, återges inte texten korrekt på sidan “Installera Windows X%” (endast rutorna visas). Microsoft fortsätter att undersöka problemet där input slutar fungera på vissa ställen om urklippshistoriken (WIN + V) avvisas utan att klistra in något. Alternativet för molnåterställning för Återställ den här datorn fungerar inte på den här versionen. Använd det lokala ominstallationsalternativet när du utför Återställ den här datorn.

0 Shares