Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19582

0 Shares

Microsoft uppmuntrar, liksom många andra teknikföretag, sina anställda att arbeta hemifrån när Novel Coronavirus (COVID-19) fortsätter att spridas över hela världen. Det är fortfarande som vanligt för Windows-teamet, eftersom de lanserar en ny Windows 10-byggnad för de Insiders på Fast-ringen.

Bygg 19582 fokuserar mestadels på korrigeringar och förbättringar, även om det också kommer med en större uppdatering av Eye Control-inställningarna.

SE ÄVEN: Hur du lagligen laddar ner någon version av Windows 10, Windows 7, Windows 8.1 och Microsoft Office

Eye Control, som bör vara självförklarande med sitt namn, låter användare interagera med Windows med endast sina ögon. I den här nya flygningen har Microsoft uppdaterat inställningarna så att de nu spänner över flera sidor, vilket ger alternativen lite mer utrymme.

Andra allmänna förändringar och förbättringar inkluderar:

I ett försök att konsolidera information tar Microsoft bort Windows-säkerhetsstatusinformation från Om-inställningarna. Denna information finns fortfarande tillgänglig under Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-säkerhet.

Microsoft arbetar med att ge dig kontroll över om appar kan inaktivera skärmbilden. Sidan är inte färdigkopplad än, men du ser den listad under Sekretessinställningar. Microsoft har uppdaterat “ställa in tidszon automatiskt” för att växla i tids- och datuminställningar för att nu bli nedtonade om plats har inaktiverats. Baserat på feedback uppdaterar Microsoft det skotska gaeliska tangentbordet på två sätt: Genom att trycka på AltGR + 7 matas nu in ⁊ (U + 204A TIRONIAN SIGN ET). Att trycka på ‘infogar nu tecknet direkt (höger enda citat). Att trycka på AltGr + ‘fungerar nu som en död nyckel för att kombinera en akut accent med en efterföljande bokstav.

Korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem för kinesiska insiders där Windows-installationen (till exempel om du återställer din dator) skulle fastna efter att du har matat in dina Microsoft-kontouppgifter. Åtgärdade ett problem där, när du uppgraderade med vissa språk som japanska, så installerade Windows X% -sidan inte texten korrekt (endast rutorna visades). Åtgärdade ett problem som resulterade i att meddelanden ibland hade felaktiga åtgärder associerade med dem (till exempel en oväntad svarruta). Åtgärdade ett problem som orsakade några försök att uppdatera till en nyare version för att resultera i fel 0x8007042b. Microsoft har löst problemet som hindrar molnåterställningsalternativet för Återställ den här datorn från att fungera. Åtgärdade ett problem som kan resultera i en grön skärm med Win32kbase.sys-krasch vid sessionavstängning. Åtgärdade ett problem som resulterade i att inte vara på väg att navigera mellan Xbox Game Bar-alternativen med en Xbox-kontroller. Åtgärdade ett problem där inställningen “ställa in tidszon automatiskt” i inställningar för tid och datum inte skulle vara aktiverad. Åtgärdade ett problem som kan leda till att dialogrutan Öppna med inte accepterar valet när PDF-filer öppnas. Åtgärdade ett problem som resulterade i Aktivitetshanteraren som visar “Ej tillgänglig” DPI-medvetenhet för alla processer.

Kända problem är:

BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Vissa enheter kan uppleva en bugcheck (GSOD) under omstart för att installera den här uppdateringen. Om detta händer loggar du in, schemalägger en tid för uppdateringen att installera och loggar sedan av alla användarprofiler före den schemalagda installationstiden. Installationen fortsätter sedan som förväntat. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). När du försöker använda Win + PrtScn för att fånga en skärmdump sparas inte bilden i katalogen Skärmdumpar. För närvarande måste du använda ett av de andra alternativen för att ta skärmdumpar, till exempel WIN + Shift + S. Microsoft undersöker rapporter där processen när korruptionsreparation (DISM) körs kommer att sluta vid 84,9 procent.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares