Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19613 till snabbringen

0 Shares

Microsoft är upptagen med att förbereda Windows 10 maj 2020-uppdateringen (20H1) för lansering nästa månad, men det är fortfarande svårt att producera bygg för framtida Windows 10-versioner.

Idag lanserar programvarugiganten Build 19613 till Windows Insiders på Fast-ringen. Detta kommer inte med några större nya funktioner, men det introducerar ett antal korrigeringar och förbättringar.

SE ÄVEN:

Korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem som orsakade att appikoner i aktivitetsfältet inte visas korrekt, inklusive standardinställningen för .exe-ikonen. Det här problemet kan också ha orsakat att vissa Insiders har mer tillförlitlighetsproblem med explorer.exe. Åtgärdade ett problem som påverkade Windows Forms-applikationer där ImmSetOpenStatus () API inte ändrade IME-läget korrekt när du ställde in fokus på textfält medan du använder de nya japanska eller kinesiska IME. Åtgärdade ett problem från senaste byggnader för Insiders med flera bildskärmar, vilket resulterade i att Visual Studio ibland inte svarade på klick. Åtgärdade ett problem där kommandot doskey / listsize inte hade någon effekt. Åtgärdade ett problem där kommandot doskey / reinstall dödade kommandoradsessionen snarare än att ladda om doskey. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Inställningar kraschar när du avinstallerar ett teckensnitt. Åtgärdade ett problem som påverkade vissa användare som kan resultera i att Aktivitetshanteraren alltid visar 0 sekunder för senaste BIOS-tiden. Microsoft har gjort några förbättringar för att ta itu med ett underliggande problem som kan resultera i en svart skärm för vissa användare ett tag efter inloggningen. Om du fortsätter att se det här problemet, försök att trycka på WIN + Shift + Ctrl + B och logga sedan in feedback i Feedback Hub.

Kända problem i denna version är:

Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker rapporter om att batteriikonen på låsskärmen alltid visas nära tom, oavsett faktiska batterinivåer. Microsoft undersöker rapporter om att IIS-konfigurationen är inställd på standard efter att ha tagit en ny version. Du måste säkerhetskopiera din IIS-konfiguration och återställa den efter att den nya versionen har installerats. Att snabbt växla mellan WSL-distributioner med File Explorer-integrationen kan orsaka ett övergående åtkomstfel. Microsoft har identifierat orsaken till problemet och släpper snart en fix. Microsoft undersöker rapporter om att vissa Insiders upplever oväntade frysningar och bugchecks med fel DPC WATCHDOG VIOLATION under de senaste byggnaderna.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares