Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19619 till snabbringen

0 Shares

Om du känner dig lite uttråkad av låsning, här är Microsoft med en ny Windows 10-byggnad för att underhålla Insiders på den snabba ringen.

Tja, “underhåll” kan driva det eftersom det inte finns något för spännande i den här nya byggnaden. Det är oftast bara fixar.

Det finns en förbättring på listan:

Om Sync-knappen under Inställningar> Tid och språk> Tid misslyckas på grund av nätverksanslutning, säger felet dig nu att det är problemet.

Och en handfull fixar:

Åtgärdade ett problem som ledde till att vissa insiders upplevde bugchecks med felet DPC WATCHDOG VIOLATION under de senaste byggnaderna. Detta tros också vara grundorsaken till att vissa insiders upplever att deras PC ofta fryser. Åtgärdade ett problem när du skrev in webbläsaren som kan leda till att den japanska IME oväntat befinner sig i privat läge trots att webbläsaren inte var i privat läge. Åtgärdade ett problem som fick många Schannel-fel att visas i systemhändelseloggen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att några oväntade tecken dyker upp i textsträngarna i intl.cpl’s Ytterligare inställningar> Valuta. Åtgärdade ett problem som resulterade i att stordiag.exe kraschade vid start om du försökte öppna det medan du kör en repro-läge spårning när du lämnar in feedback under “Diskar och lagring” -kontext i Feedback Hub.

Kända problem är:

Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker fortfarande ett problem där sektionerna Dokument och nedladdningar under Sekretess visar en trasig ikon bredvid deras sidnamn (bara en rektangel). Microsoft undersöker rapporter om att batteriikonen på låsskärmen alltid visas nära tom, oavsett faktiska batterinivåer. Microsoft undersöker rapporter om att IIS-konfigurationen är inställd på standard efter att ha tagit en ny version. Du måste säkerhetskopiera din IIS-konfiguration och återställa den efter att den nya versionen har installerats. Att snabbt växla mellan WSL-distributioner med File Explorer-integrationen kan orsaka ett övergående åtkomstfel. Microsoft har identifierat orsaken till problemet och kommer snart att släppa en fix.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares